Gerichte Onderzoeken - Prescan

Gerichte onderzoeken

Door middel van preventief medisch onderzoek (medische check-up) kunt u inzicht krijgen in uw gezondheid. Misschien vermoedt u dat er ‘iets aan de hand’ is of wilt u gewoon uit voorzorg uw gezondheid eens laten onderzoeken. De preventieve onderzoeken van Prescan zijn er voor iedereen die wil weten hoe het met zijn of haar gezondheid gesteld is, gewoon uit voorzorg of omdat er klachten aanwezig zijn.

Hieronder vindt u een overzicht van onze gerichte onderzoeken.

€ 189,-

Laboratorium (bloed, urine en ontlasting)

Tijdens dit onderzoek worden bloed-, urine- en ontlastingsmonsters onderzocht. De waarden geven inzicht in het functioneren van organen en de mogelijke aanwezigheid van schadelijke bacteriën. De uitslag ontvangt u niet direct.

Lees hier meer over het Laboratoriumonderzoek »

Cardiologisch onderzoek
€ 349,-

Cardiologisch onderzoek
Gedurende dit onderzoek wordt uw hart onderzocht door middel van een ECG bij rust en inspanning. Daarnaast krijgt u een Echocardiografie / Doppler (echo van het hart).

Lees meer over het cardiologisch onderzoek »

Botdichtheidsonderzoek
€ 65,-

Botdichtheidsonderzoek (osteoporosetest, 50+ vrouwen)

Het botweefsel is een dynamische structuur en op latere leeftijd wordt de botafbraak sterker dan de botopbouw. Het gevolg is dat de botten bij ouderdom minder stevig worden en bij geringe belasting kunnen breken met alle gevolgen van dien. Daarom is het van belang om een botdichtheidsmeting te ondergaan. Deze meting bepaalt, zoals de naam al zegt, de dichtheid van uw botten, zodat u tijdig actie kunt ondernemen.

Lees meer over het Botdichtheidsonderzoek »

Borstonderzoek
v.a. € 200,-

Borstonderzoek

Er zijn verschillende mogelijkheden voor (preventief) borstonderzoek. Deze onderzoeken zijn alleen in overleg met de arts mogelijk.

Lees hier meer over het Borstonderzoek »

Huidonderzoek
v.a. € 160,-

Huidonderzoek

Uw huid wordt uitgebreid onderzocht op huidveroudering, huidkanker en andere huidafwijkingen. Behalve dat de dermatoloog uw huid met het blote oog onderzoekt, maakt hij ook gebruik van specialistische apparatuur. Hiermee wordt de huid gescand, gefotografeerd en geanalyseerd.

Lees hier meer over het Huidonderzoek »

Maagonderzoek
€ 300,-

Maagonderzoek

Door middel van een flexibele slang (gastroscoop) kunnen bepaalde afwijkingen aan uw slokdarm, maag of twaalfvingerige darm worden opgespoord.

Lees hier meer over het Maagonderzoek »

Darmonderzoek
v.a. € 370,-

Darmonderzoek

De darmen worden onderzocht door traditionele of virtuele coloscopie. Bij traditionele methode onderzoekt de arts de darmen met behulp van een flexibele slang die via de anus wordt ingebracht. Bij de virtuele methode wordt er een klein buisje ingebracht die de darm met lucht ontplooit waarna er uitwendig beelden van de darm worden gemaakt.

Lees hier meer over het Darmonderzoek »

MRI-scan
v.a. € 360,-

Gerichte MRI-scan

Door middel van ongevaarlijke radiogolven en een groot magneetveld worden de structuren in het binnenste van uw lichaam zichtbaar. U kunt een MRI-scan laten maken van een specifiek lichaamsdeel. Bijvoorbeeld van uw knie, rug, nek of gewrichten.

Lees hier meer over de gerichte MRI-scan »

Urologisch onderzoek
v.a. € 365,-

Urologisch onderzoek incl. testosteron-check

(voor mannen)

Heeft u problemen bij het plassen of problemen met uw libido dan is het raadzaam een urologisch onderzoek te doen. Dit onderzoek richt zicht op het functioneren van de prostaat, nieren en blaas. Tevens worden hormoonlevels bepaald en komt het mannelijk libido aan de orde. Het onderzoek bestaat uit: gericht bloedonderzoek, uroflowmetrie (kracht urinestraal en lediging blaas), rectaal toucher, echo prostaat, echo nieren en een consult met de uroloog.

Lees hier meer over het Urologisch onderzoek »

 

Met of zonder verwijzing

U kunt met of zonder verwijzing terecht bij Prescan. De onderzoeken kunnen dus op aanraden van uw arts, maar ook op eigen initiatief aangevraagd worden. Welke weg u ook kiest, vanaf het moment dat u Prescan belt, heeft u contact met verpleegkundige onderzoekscoördinatoren die uw vragen kunnen beantwoorden, een luisterend oor bieden en uw aanvraag in behandeling nemen. Wij zijn er voor u!

Dag bij Prescan

Bekijk hier hoe uw dag
bij Prescan eruitziet

Lees verder

Veel klanten gingen u voor. Lees meer over deze ervaringen.

Klantverhalen


Daarom Prescan:

Klanttevredenheid 8,7
(gerenommeerd onderzoeksbureau)

Al 10 jaar marktleider

Alle klinieken direct
     over de grens

Kwaliteitskeurmerken-
     en ZKN gecertificeerd

Uitstekende nazorg
     via Top Medical Care

Persoonlijk advies? Bel ons vrijblijvend op 074-255 9 255 of Afspraak maken

Ervaringen

"Dankzij Prescan heb ik inzicht in mijn gezondheid gekregen en weet ik hoe het er nu voor staat." - John van den Heuvel

In 2008 ontdekte Prescan tijdens de Total Body Scan dat ik eierstokkanker had. "Een donderslag bij heldere hemel, want ik voelde me kerngezond". Dankzij de vroege diagnose kon ik direct behandeld worden.

Daarom Prescan®

Klanttevredenheid 8.7

Al 12,5 jaar marktleider

Altijd een kliniek bij u in de buurt

Kwaliteitskeurmerken- en ZKN gecertificeerd 

Uitstekende nazorg via Top Medical Care

 

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo. De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samen werkt zijn zelfstandig gecertificeerd. ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden..

Prescan. Inzicht in je gezondheid.
© 2012 - 2015 Prescan®
Volg Prescan op