Prijzen Total Body Scan - Prescan®

Prescan ® Total Body Scan - Prijzen

Hier vindt u informatie met betrekking tot de prijzen van een Total Body Scan 
onderzoeksprogramma. De Total body Scan van Prescan is uit te breiden met aanvullende onderzoeken. Het uiteindelijke pakket stelt u samen met onze verpleegkundige onderzoekscoördinatoren.


Bij Prescan heeft u vanaf het eerste telefoontje contact met ervaren verpleegkundige onderzoekscoördinatoren. Zij brengen tijdens het intakegesprek uw persoonlijke situatie en wensen in kaart (anamnese), om vervolgens met het team van medisch specialisten het beste onderzoeksprogramma op te stellen.
 

Daarom Prescan®

Al 12.5 jaar het Kennisinstituut voor preventie
Kwaliteitskeurmerken: ISO 9001 en ZKN »
Meer dan 60.000 tevreden cliënten onderzocht
Europees marktleider
Specialistische nazorg »
Zeer hoge klanttevredenheid
Dag bij Prescan

Bekijk hier hoe uw dag
bij Prescan eruitziet

Lees verder

Veel klanten gingen u voor. Lees meer over deze ervaringen.

Klantverhalen

Meer over de keurmerken van Prescan »

Omdat ieder mens uniek is, wordt de Total Body Scan afgestemd op uw persoonlijke situatie. Onderstaande programma's vormen de basis van uw onderzoek bij Prescan. Uw leeftijd en leefstijl, medisch verleden, de familiaire risico’s en wensen maken uw onderzoeksprogramma volledig.

 

  • Voor vrouwen boven de 50 jaar wordt het programma verhoogd met € 65,-  i.v.m. een botdichtheidsonderzoek.
    Stelt u hier geen prijs op, meld dit dan tijdens de intake.
  • Alle onderzoeksprogramma's zijn exclusief € 49,- intake-kosten.

 

Hulp nodig bij het samenstellen van uw onderzoeksprogramma? Gebruik onderstaand formulier of bel Prescan via 074 - 255 9 255 voor een vrijblijvend gesprek. 

De Total Body Scan is uit te breiden met:

 
€ 189,-

Laboratoriumonderzoek (bloed, urine en ontlasting)
Standaard in de Plus & Premium Total Body Scan

Tijdens dit onderzoek worden bloed-, urine- en ontlastingsmonsters onderzocht. De waarden geven inzicht in het algemene bloedbeeld, functioneren van organen, het PSA (mannen), de vetwaarden, de mogelijke aanwezigheid van schadelijke bacteriën en occult bloed in de ontlasting, wat kan duiden op darmkanker. 

   
 

Urologische check-up

€ 280,-

Dit onderzoekt richt zich op het functioneren van prostaat, nieren en blaas. Tevens worden hormoonlevels bepaald en komt het mannelijk libido aan de orde. Het onderzoek bestaat uit: gericht bloedonderzoek, uroflowmetrie (kracht urinestraal en lediging blaas), rectaal toucher, echo prostaat, echo nieren en een consult met de uroloog.


   
Botdichtheidsonderzoek
€ 65,-

Botdichtheidsonderzoek (osteoporosetest, 50+ vrouwen)
Verplicht aanvullend onderzoek bij alle onderzoeksprogramma's voor vrouwen 50+ 

Het botweefsel is een dynamische structuur en op latere leeftijd wordt de botafbraak sterker dan de botopbouw. Het gevolg is dat de botten bij ouderdom minder stevig worden en bij geringe belasting kunnen breken met alle gevolgen van dien. Daarom is het van belang om een botdichtheidsmeting te ondergaan. Deze meting bepaalt, zoals de naam al zegt, de dichtheid van uw botten, zodat u tijdig actie kunt ondernemen. 

 

v.a. € 200,-

Borstonderzoek

Er zijn verschillende mogelijkheden voor (preventief) borstonderzoek. De onderzoeken worden uitgevoerd door vrouwenartsen. Welk onderzoek voor u in aanmerking komt, wordt bepaald n.a.v. uw persoonlijke risicoprofiel.  

v.a. € 135,-

Huidonderzoek

Steeds meer mensen worden steeds vroeger geconfronteerd met huidkanker. Met name mensen met een lichte huid, moedervlekken en zij die veel blootgesteld zijn aan zonlicht lopen een groter risico. Uw huid wordt door de dermatoloog uitgebreid onderzocht op huidveroudering, huidkanker en andere huidafwijkingen. Behalve dat de dermatoloog uw huid met het blote oog onderzoekt, maakt hij ook gebruik van specialistische scanapparatuur. Hiermee wordt de huid gescand, gefotografeerd en geanalyseerd.  

€ 248,-

Vitaliteits-/Libido-onderzoek voor de man (hormoontest)

Wanneer je als man ouder wordt, maakt het lichaam minder hormonen aan. Dit kan ten koste gaan van de levensvreugde en de zin aan seks. De test bestaat uit een vragenlijst en een specifieke bloedtest.

   
 
v.a. € 300,-

Maagonderzoek
Standaard in de Premium Total Body Scan

Jaarlijks worden meer dan 4000 mensen per jaar getroffen door maag- en slokdarmkanker. Door middel van een flexibele slang (gastroscoop) kunnen bepaalde afwijkingen aan uw slokdarm, maag of twaalfvingerige darm, terwijl u een roesje krijgt (diepe slaap) worden opgespoord. Rookt u, drinkt u, heeft u vaak last van de maag/slokdarm, dan kan dit onderzoek iets voor u zijn.  
 
€ 370,-

Darmonderzoek
Standaard in de Premium Total Body Scan

Darmkanker is één van de meest voorkomende en letale kankersoorten in onze beschaving. Een darmtumor ontstaat vrijwel altijd uit een darmpoliep die kwaadaardig wordt. Deze darmpoliepen kunnen eenvoudig opgespoord en verwijderd worden. Doet u dit met enige regelmaat, dan geeft u darmkanker vrijwel geen kans.  
 
v.a. € 360,-

Gerichte MRI-scan

Mocht niet alles gedekt zijn door de Total Body Scan, dan heeft u de gelegenheid om extra scans aan te vragen. Bijvoorbeeld van uw knie, rug, nek of gewrichten. 
 
€ 199,-

CT-Scan van het hart

Specifieke (gerichte) scan van het hart. Het onderzoek meet plaquevorming en geeft een indicatie van het risico op een hartinfarct voor komende 5-10 jaren. 

Bovenstaande prijzen zijn in combinatie met een Total Body Scan, Total Body Scan Plus of Total Body Scan Premium

Hulp nodig bij het samenstellen van uw onderzoeksprogramma? Gebruik onderstaand formulier of bel Prescan via 074 - 255 9 255 voor een vrijblijvend gesprek. 

Persoonlijk advies? Bel ons vrijblijvend op 074-255 9 255 of Afspraak maken

Ervaringen

"Dankzij Prescan heb ik inzicht in mijn gezondheid gekregen en weet ik hoe het er nu voor staat." - John van den Heuvel

In 2008 ontdekte Prescan tijdens de Total Body Scan dat ik eierstokkanker had. "Een donderslag bij heldere hemel, want ik voelde me kerngezond". Dankzij de vroege diagnose kon ik direct behandeld worden.

Daarom Prescan®

Klanttevredenheid 8.7

Al 12,5 jaar marktleider

Altijd een kliniek bij u in de buurt

Kwaliteitskeurmerken- en ZKN gecertificeerd 

Uitstekende nazorg via Top Medical Care

 

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo. De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samen werkt zijn zelfstandig gecertificeerd. ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden..

Prescan. Inzicht in je gezondheid.
© 2012 - 2015 Prescan®
Volg Prescan op