Alle tijd voor jouw gezondheid

Alle tijd voor jouw gezondheid

Preventief gezezondheidsonderzoek

Of je nu streeft naar het behouden van je vitaliteit of op zoek bent naar specifieke gezondheidsvragen, bij Prescan weten we hoe belangrijk het is om de tijd te nemen voor jouw gezondheid. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van preventief gezondheidsonderzoek, weten we dat inzicht in je gezondheid zorgt voor rust en duidelijkheid.

Wij nemen alle tijd voor jou

Onze benadering is simpel; wij nemen de tijd omdat jouw gezondheid een verhaal vertelt dat aandacht verdient. Of je nu stappen wilt zetten naar een nog gezondere levensstijl of duidelijkheid wenst over bepaalde gezondheidsaspecten, wij bieden de zorg en expertise die je nodig hebt.

We voeren verschillende soorten preventief gezondheidsonderzoek uit. De methodes waar wij gebruik van maken zijn MRI-onderzoek, dermatologisch, cardiologisch en laboratoriumonderzoek. Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van je huisarts en je krijgt in de meeste gevallen dezelfde dag de uitslag van je onderzoek. Deze wordt samen met jou en één van onze medisch specialisten besproken.

Ga voor je gezondheid

Verken de mogelijkheden van preventief gezondheidsonderzoek bij Prescan en ontdek hoe je, met deskundig inzicht en persoonlijk advies, weet wat goed gaat en wat nog beter kan. 

Ga voor je gezondheid.

Veelgestelde vragen rondom preventief gezondheidsonderzoek

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.