Bayer | Preventief medisch onderzoek

Voor medewerkers van Bayer, door Prescan. Maak je een keuze?

                                                                                                 

Welkom op de pagina voor Bayer-medewerkers. Hier vind je informatie over het onderzoeksprogramma, de locatie, privacy, upgraden van jouw onderzoek, mogelijkheden voor jouw partner en het aanmeldformulier.

Het doel van het onderzoek is om jou inzicht te geven in jouw gezondheid. Bayer ontvangt na de onderzoeken de resultaten alleen op organisatieniveau. Deze resultaten kunnen helpen om te beoordelen of het beleid op het gebied van gezondheid bijgesteld moet worden. De individuele resultaten blijven uiteraard persoonsgebonden.

Programma
In onderstaand overzicht vind je de samenstelling van het Bayer Body Check-up programma. De mogelijkheid bestaat om het onderzoeksprogramma te upgraden. De eigen bijdrage die dan in privé aan de werknemer wordt gefactureerd is in het overzicht opgenomen. De verpleegkundige onderzoekscoördinator kan je tijdens het medische intakegesprek informeren over de mogelijkheden. 

 

 

Over het laboratoriumonderzoek
Meer informatie over de exacte inhoud van het laboratoriumonderzoek (bloed, urine en ontlasting) vind je in deze PDF.

Locatie
De Bayer Body Check-up zal net als de vorige editie plaatsvinden in de Prescankliniek te Baarn en voor de medewerkers uit Maastricht in Aken (Duitsland). Voorwaarde is dat Bayer-onderzoeksdagen met minimaal 8 cliënten worden opgevuld. Prescan kan besluiten bij onvoldoende aanmelding een Bayer dag te sluiten en medewerkers “om te boeken”. De Total Body Check-up Plus en Total Body Scan Plus vinden plaats in Baarn.

Deelname en privacy
Deelname aan de Bayer Body Check-up is vrijwillig en de individuele rapportage is persoonlijk en dus vertrouwelijk. De Bayer Body Check-up duurt ongeveer drie uur en kan onder werktijd plaatsvinden.

Mogelijkheden partner (indien van toepassing)
Ook je partner kan deelnemen aan de Bayer Body Check-up tegen het Bayertarief van € 455,-. Deze kosten zijn volledig voor eigen rekening. Indien u van deze optie gebruik wilt maken, geeft u dit aan in het laatste veld van het aanmeldformulier.

Annuleringen
Indien een afspraak van een Bayer-medewerker binnen 72 uur voor de afgesproken datum wordt geannuleerd, krijgt Bayer 50% van de kosten voor zijn rekening. Deze kosten zullen worden doorberekend aan de medewerker. Alleen in uitzonderlijke gevallen zullen deze kosten niet worden doorbelast aan de medewerker.       

Vragen?
Ondanks dat wij en Prescan aan de organisatie van deze Bayer Body Check-up veel zorg hebben besteed, kun je toch nog vragen hebben. We willen je verzoeken om deze vragen per mail aan Lidy Vulperhorst te melden.

Via onderstaand formulier kun je een afspraak maken voor een onderzoek.

Na aanmelding ontvang je een aanmeldingsbevestiging van Prescan. Onze verpleegkundige  zal binnen 7 werkdagen telefonisch contact opnemen voor het maken van de afspraak. Dit neemt ongeveer tien minuten in beslag. De onderzoekscoördinator kan je nader informeren over de verschillende mogelijkheden en de routing.  

Wij wensen jullie een goed onderzoek toe! 

 

Mocht u problemen ondervinden bij uw aanmelding, helpen we u graag via onze Chat.

 

Gastenboek reacties van onze
cliënten bekijken?

We gebruiken een onafhankelijk platform voor korte ervaringen van onze cliënten.
Inmiddels hebben we meer dan 1000 beoordelingen en scoren we een 9+.

Feedback Company

Een recente beoordeling:

“Vriendelijke ontvangst. Goede begeleiding.
Ze nemen de tijd voor je, kort samengevat.
Een fijne ervaring met een geruststellende afloop.”