Ga voor je gezondheid

Ga voor je gezondheid

Ontdek in één dag gericht inzicht in je gezondheid met Prescan

Jouw partner in preventief gezondheidsonderzoek

Als jouw onafhankelijke en toegankelijke partner in gezondheid, bieden we gepersonaliseerde en cliëntgerichte zorg, gebruikmakend van de meest geavanceerde apparatuur. Bij Prescan kun je zowel zakelijk als particulier terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. Onze missie is om je bewust te maken van jouw gezondheid en je te ondersteunen, door middel van inzicht, bij het ontwikkelen en naleven van een gezonde levensstijl.

Prescan Zakelijk

Gezonde medewerkers zijn van essentieel belang voor elke onderneming. Want je bedrijf kan alleen floreren als je medewerkers goed presteren. Investeren in de gezondheid van je mensen is dus investeren in de gezondheid van je bedrijf.

Offerte op maat

Investeren in de gezondheid van je medewerkers is een investering die altijd loont. We stellen graag een gepersonaliseerde offerte op die aansluit bij de specifieke wensen en eisen van je bedrijf.

Op basis van de kenmerken van de totale medewerkerspopulatie (zoals leeftijd, bloeddruk of BMI) en de data van Prescan stellen we een pakketprijs vast. De prijs is voor iedere medewerker hetzelfde en iedereen krijgt toegang tot de onderzoeken die passen bij de persoonlijke situatie en het advies van onze arts. 

Deze aanpak waarborgt een brede dekking van gezondheidsonderzoeken, terwijl de privacy van medewerkers volledig wordt gerespecteerd. Alle uitgevoerde onderzoeken en de daaruit voortkomende resultaten worden strikt vertrouwelijk behandeld en zijn uitsluitend toegankelijk voor de desbetreffende medewerkers.

Meer informatie over Prescan Zakelijk

Waarom kiezen voor Prescan?

  • Direct de uitslag van je onderzoek: Het onderzoek vindt op één dag plaats in één van onze klinieken. Jouw uitslag en MRI-beelden ontvang je na afloop van het onderzoek en zijn eenvoudig, altijd en overal beschikbaar in jouw online portaal.
  • Snel terecht, zonder verwijzing: Bij Prescan kennen we geen lange wachttijden. Je kunt direct terecht, met én zonder verwijzing. We begrijpen dat je op elk moment je onderzoek wilt kunnen inplannen. Met onze selfservice plan je eenvoudig zelf je onderzoek in. Waar en wanneer je wilt.
  • Selfservice: Bij Prescan kun je gemakkelijk en snel je eigen, of samen, een afspraak inplannen. Dit kun je doen met behulp van onze selfservice. Kies je onderzoek, tijdstip, locatie en mogelijke aanvullende onderzoeken. Dit kun je doen wanneer het jou uitkomt. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen.
  • Jarenlange ervaring: Als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over de voorlichting en het uitvoeren van gericht preventief gezondheidsonderzoek. Hierdoor zijn wij in staat om jou van de juiste informatie te voorzien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Sinds 2003 hebben meer dan 200.000 cliënten voor ons gekozen.
Ontdek onze 40+ onderzoeken

Ga vandaag nog voor je gezondheid

Neem de eerste stap naar inzicht in je gezondheid. Met dit inzicht kun je gericht werken aan je gezondheid en vitaliteit. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij helpen je graag. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail, Whatsapp of telefoon (074 255 9255). 

Boek vandaag nog het onderzoek dat bij jou past.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.