Meest gekozen onderzoeken

Bekijk hier de meest gekozen medische onderzoeken van Prescan Business

Wanneer u als ondernemer kiest voor Prescan Business, zijn er verschillende onderzoeken mogelijk. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gekozen medische onderzoeken:

  Vragenlijsten
  Schriftelijk onderzoek naar bijvoorbeeld psychosociale werkbelasting, gezondheid en welzijn, gewicht, roken en drinken.
  Bloedonderzoek 
  Signaleer verminderde functies van organen, risico op hart- en vaatziekten en de kans op bepaalde vormen van kanker met bloedonderzoek.
Total Body Scan 
  Signaleer aandoeningen met dit volledige lichamelijk onderzoek, een combinatie van verschillende onderzoeksmethoden. Zie het als een apk voor het lichaa
  Huidonderzoek 
  Signaleer huidveroudering, melanomen en (voorstadia van) huidkanker met een huidonderzoek.
  Cardiologisch onderzoek 
  Signaleer afwijkingen zoals een lekkende hartklep, vernauwingen en hartritmestoornissen met een combinatie van een ECG (hartfilmpje), echo en longfunctietest.
  Borstonderzoek 
  Signaleer aandoeningen aan de borsten met een tweedimensionale echo van de borsten en/of een mammografie. Tevens kan met een MRI-scan de staat van eventuele borstimplantaten worden gecheckt. Aangeraden voor vrouwen vanaf 35 jaar.
  Prostaatonderzoek
  Signaleer urologische aandoeningen als prostaatkanker, een vergrote prostaat, prostaatontstekingen, nierproblemen en nierstenen met een echo, bloed- en urineonderzoek en inwendig onderzoek. Aangeraden voor mannen vanaf 50 jaar.
  Maagonderzoek 
  Signaleer zweertjes, ontstekingen en bloedingen met een gastroscopie, oftewel inwendig onderzoek met een endoscoop. Aangeraden voor 50-plussers.
  Darmonderzoek 
  Signaleer afwijkingen zoals vernauwingen, uitstulpingen, poliepen en tumoren in de darmwand en het slijmvlies met een coloscopie, ook wel colonoscopie genoemd. Aangeraden voor 50-plussers.
  Botdichtheidsonderzoek 
  Signaleer (het risico op) osteoporose, oftewel botontkalking, met een dexascan. Aangeraden voor vrouwen vanaf 50 jaar.

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag