Tijdelijke aanbieding nog 0 dag(en)

Total Body Scan

vanaf € 890*

Gratis bestseller: 'Check je Houdbaarheid'
- Pim Christiaans, ex-hoofdredacteur Men's Health

Business Class

Laatste uitzending: 26 maart 2017.

In de uitzending van zondag 26 maart maken we kennis met Willem van der Stoel.
Willem laat zich eens in de twee jaar onderzoeken bij Prescan. Bij zijn laatste onderzoek was een verdachte plek op zijn rechterlong te zien. Na een extra controle was deze plek nog steeds aanwezig; het bleek om een tumor te gaan. Prescan begeleidde Willem met zijn verdere onderzoeken via de huisarts en het ziekenhuis, waar hij uiteindelijk aan zijn long kon worden geopereerd. Inmiddels is de longtumor verwijderd en kon Willem genezen worden verklaard.

Bij Harry Mens aan tafel deelt zijn verhaal en vertelt arts Jack Willemen onder andere wat het belang van preventief medisch onderzoek is.

Aanbieding voor Business Class-kijkers

Onze Total Body Scan is in staat in een vroeg stadium aandoeningen op te sporen, waardoor een tijdige behandeling mogelijk is. Vaak is hierdoor ook het herstel sneller. Onze Total Body Scan bestaat uit een viertal MRI-scan, waamee de belangrijkste organen en bloedvaten in beeld worden gebracht. Direct dezelfde dag ontvang je de uitslag. In de meeste gevallen adviseren we een aanvullend cardiologisch onderzoek, om hart- en vaatziekten tijdig te signeleren. In combinatie met een Total Body Scan (€ 890,-*) boekt u een cardiologisch onderzoek voor € 290,-, in plaats van onze reguliere prijs: € 359.

Speciaal voor Business Class-kijkers bieden we een Total Body Scan aan, met de gratis bestseller 'Check je houdbaarheid' van Pim Christiaan (ex-hoofdredacteur 'Men's Health', schrijver van 'De Houdbare Man' en 'De Houdbare Vrouw').

Over 'Check je houdbaarheid'

Dit boek is onmisbaar voor iedereen die wil profiteren van de nieuwste mogelijkheden om langer jong en gezond te blijven. Dat doe je door jezelf van top tot teen te checken en preventief in te grijpen als dat nodig is. Je krijgt inzicht in de 31 belangrijkste onderdelen van je gezondheid, van je bloeddruk tot je hormonen, van je genen tot je geheugen. Hoe kun je jezelf testen, welke geavanceerde check-ups kun je via de arts aanvragen en hoe versterk je het zelfhelende vermogen van je lichaam? Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt!

Een dag bij Prescan

Je bent in goede handen. Vriendelijke begeleiding en medische professionals.

Het is onze bedoeling om jouw dag bij Prescan zo aangenaam mogelijk te maken. Wij beseffen ons maar al te goed dat het een behoorlijke stap kan zijn om je te laten onderzoeken. Wat gaan ze vinden? Als ik maar gezond ben..

Weet dat wij dit al vele jaren doen en onze clientbegeleiders en artsen rekening houden met gezonde spanning. Bekijk deze video's om te zien hoe een onderzoek bij ons gaat.

 
 
Vorige
Volgende

Aanvullende informatie

* Exclusief € 59,- intakekosten. Bij vrouwen 50+ kost het onderzoeksprogramma € 75,- extra i.v.m. een aanvullend botdichtheidsonderzoek.

Daarnaast is voorlichting over preventief onderzoek erg belangrijk. Lees hier de brochure van de KNMG.