Econocom | Preventief medisch onderzoek

Voor medewerkers van Econocom, door Prescan.

Welkom op de pagina voor Econocom medewerkers!

Hier vind je informatie over het onderzoeksprogramma, de locatie, privacy, mogelijkheden voor jouw partner en het aanmeldformulier.

Het doel van het onderzoek is om je inzicht te geven in jouw gezondheid.

Deelname
Medewerkers van Econocom die langer dan 1 jaar in dienst zijn kunnen deelnemen aan het Prescan programma. Men kan zich 1 x per twee jaar laten onderzoeken. Op basis van leeftijd zijn een drietal onderzoeksprogramma’s samengesteld. Deelname aan de onderzoeken is vrijwillig. De individuele rapportage is persoonlijk en vertrouwelijk en zal niet met Econocom worden gedeeld.

Programma
In het onderstaande overzicht vind je de samenstelling van de onderzoeksprogramma’s. Na aanmelding zal onze onderzoekscoordinator contact met je opnemen en jouw medische gegevens met je doornemen. Ook zal hij/zij het onderzoek met je plannen en toelichten wat je kan verwachten op de onderzoeksdag.

 econocom prescan                                                                         

 

Over het laboratoriumonderzoek
Meer informatie over de exacte inhoud van het laboratoriumonderzoek (bloed, urine en ontlasting) vind je in deze PDF.

Locatie
De Total Bodycheck-up en de Total Body Scan Plus vinden plaats in Baarn. Het Premium onderzoek vindt plaats in Duitsland. (Rheine, Gronau en Bottrop).

Mogelijkheden partner
Ook je partner kan deelnemen. De kosten zijn volledig voor eigen rekening. Indien je van deze optie gebruik wilt maken, kan je dit aangeven onder het selectieveld 'Partner'.

Annuleren
Aangezien Prescan haar medische specialisten speciaal voor Econocom ter beschikking stelt wordt er een maximale annuleringsperiode van 72 uur gehanteerd zonder kosten. Wanneer een medewerker of partner binnen 72 uur annuleert hanteert Prescan 50% van het desbetreffende tarief wanneer de vrijgekomen plek niet meer opgevuld kan worden. De onderzoeksdagen zullen in overleg met Econocom worden vrijgegeven.

Nazorg
Wanneer er sprake is van een bevinding zal de afdeling nazorg de medewerker contacten voor verdere begeleiding.

Vragen
Ondanks dat Econocom en Prescan aan de organisatie van deze onderzoeken veel zorg hebben besteed, kun je toch nog vragen hebben. Wij willen je verzoeken om deze vragen per mail aan Gesa Snik te stellen via mailadres gesa.snik@econocom.com.

Aanmelden
Via het onderstaande formulier kun je een afspraak maken voor een van de onderzoeken. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van Prescan. Mocht je geen bevestiging ontvangen neem dan contact op met m.bloemsma@prescan.nl.

Onze verpleegkundige zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak en het doornemen van de medische gegevens. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Wij wensen jullie een goed onderzoek toe!

  •  *
  •  *
  •  *
  • Bijv. 012-3456789
  •  *