Een gratis telefonisch consult

Alleen via Facebook

Met Prescan® check je je lichaam. Zo heb je meer grip op je gezondheid.

Je wilt volop van het leven genieten. Zo lang en zo gezond mogelijk, samen met de mensen van wie je houdt. Een preventieve gezondheidscheck past hierbij. Misschien vraag je je af hoe het werkt, of misschien twijfel je of het wat voor jou is? Om jou te helpen, bieden we je nu dan ook een GRATIS medisch adviesgesprek aan! Zo kom je snel te weten of een Total Body Scan écht iets voor jou is. Vul onderstaand formulier in, dan wij nemen contact met je op.

Deze actie is momenteel verlopen.

We delen je gegevens niet met derden en gaan er vertrouwelijk mee om, zoals je in onze privacyverklaring kunt lezen.

Uit liefde voor het leven

Weten hoe gezond je bent is een bewuste keuze. Wie vindt z'n gezondheid nou niet belangrijk? Precies. Daarom een healthcheck, gewoon voor de zekerheid.

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.