Krijg inzicht in uw gezondheid.

Maak gebruik van de laatste mogelijkheid voor de bodyscan premium.

Home Laatste kans bodyscan premium

Laatste kans bodyscan premium: reserveer nu uw plek.

Het menselijk lichaam is constant in beweging, preventief medisch onderzoek helpt om inzicht te krijgen in uw huidige gezondheidssituatie door het opsporen van risicofactoren en aandoeningen.

Eén van onze onderzoeksprogramma's, de bodyscan premium, wordt sinds 20 januari niet meer standaard aangeboden. Echter, in samenwerking met onze medisch specialisten in de Duitse klinieken kunnen wij nog eenmalig dit onderzoeksprogramma voor €2290,- aanbieden. Dit onderzoek is te boeken tot 30 april 2021, het aanbod geldt ook voor vrienden en familie.

 

Waarom en wanneer een maag- en darmonderzoek?

De bodyscan premium onderscheidt zich van de overige onderzoeksprogramma's vanwege gericht preventief maag- en darmonderzoek. Onze maag en darmen spelen een cruciale rol bij de spijsvertering. Een maag- en darmonderzoek (incl. roesje) wordt door middel van een endoscoop verricht en geeft inzicht het functioneren van deze organen en kan risicofactoren en aandoeningen opsporen.

‘Ik vind het belangrijk dat ik de cliënt eenvoudig toegang kan geven tot kennis, expertise en state of the art apparatuur.’ Dr. T. Schwerdtfeger MDL-arts

Heeft u maag- en/of darmklachten of bent u ouder dan 40 jaar en verder in goede gezondheid, dan kan dit onderzoek waardevolle informatie geven over uw gezondheid wat op een MRI-scan niet te zien is. Het maagonderzoek (gastroscopie) omvat een onderzoek van de slokdarm, maag en twaalfvingerige darm en spoort de oorzaak van eventuele maagklachten op zoals een ontsteking, middenrifbreuk of een zweer. Tijdens het darmonderzoek (coloscopie) worden de dikke darm en endeldarm onderzocht. Hierdoor kunnen afwijkingen in de darmwand en slijmvlies worden opgespoord, zoals poliepen en darmkanker. De coloscopie en gastroscopie geven aanvullende informatie op de MRI-scan van uw buikorganen en zijn de meest betrouwbare manier om de maag en darmen te beoordelen. Wij hechten er veel waarde aan dat u volledig geïnformeerd bent. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Onderzoek in Duitsland tijdens COVID-19.

Wij staan juist nu voor u klaar. Ook onze Duitse klinieken zijn aangepast aan de 1,5 meter samenleving en voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Wij zorgen dat u binnen 24 uur weer in Nederland kan zijn, daarom hoeft u niet in quarantaine bij terugkomst in Nederland en is er geen registratieplicht.

Wij helpen u graag verder.