Leger des Heils | Preventief medisch onderzoek

Voor medewerkers van Leger des Heils, door Prescan. Maak je een keuze?

Welkom op de pagina voor Leger des Heils medewerkers. Hier vind je informatie over de onderzoeksprogramma’s, de locatie, privacy en het upgraden van je onderzoek, mogelijkheden voor jouw partner en het aanmeldformulier.

Unieke kans tot inzicht in de gezondheid
Dankzij preventief medisch onderzoek van Prescan is het mogelijk daadwerkelijk inzicht in je gezondheid te krijgen.
Leger des Heils W&G Noord Holland heeft voor de komende 5 jaar een gezondheidspartner gevonden in Prescan. Wij hebben met zorg een hoogwaardig, volledig medisch programma samengesteld voor onze medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Dit programma ‘Total body check up’ wordt geheel door ons vergoed (ter waarde van € 577,50).

 Leger de Heils Prescan

Locatie
De onderzoeken vinden plaats in de kliniek van Prescan in Baarn op woensdagen. Dit doe je in eigen tijd, wij betalen de reiskosten.

Privacy
De privacy is geheel gewaarborgd conform de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens. Leger des Heils W&G NH krijgt geen informatie over jouw individuele onderzoeksresultaten. Wel wordt er een managementrapportage op organisatieniveau gemaakt op basis van anonieme gegevens, die de organisatie kan gebruiken als stuurinformatie voor organisatie en beleid (denk aan werkdruk, veiligheid, RSI, etc.).

Over het laboratoriumonderzoek
Meer informatie over de exacte inhoud van het laboratoriumonderzoek (bloed, urine en ontlasting) vind je in deze PDF.

Over het check-up programma
Meer informatie over de exacte inhoud van het check-up programma vind je in deze PDF.

Deelname
Deelname voor zowel het fysieke onderzoek als de vragenlijsten is op vrijwillige basis en dus niet verplicht.

Hoe vaak kun je deelnemen?
Voor het fysieke onderzoek is een maximum aantal medewerker per jaar vastgesteld. Wanneer dit maximum is bereikt is het nog wel mogelijk om je voor de vragenlijsten aan te melden. Je kunt je dan in het volgende jaar vanaf 1 januari weer aanmelden voor het fysieke onderzoek. Iedere medewerker krijgt de kans om binnen de komende 5 jaar één keer deel te nemen. Het eerste jaar werken we op volgorde van binnenkomst van de aanvragen via de webpagina. Voor de vragenlijst is geen maximum vastgesteld. Je kunt ieder jaar opnieuw deelnemen aan het invullen van de vragenlijsten. 

Up-grade en partner
Aanvullende optionele onderzoeken of de keuze voor upgrade naar een uitgebreider programma zijn voor eigen rekening. Je kunt hiervoor eventueel je beschikbare ruimte van het Loopbaanbudget (CAO Sociaal Werk) of Vitaliteitsuren (CAO Jeugdzorg) inzetten. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de Arbocommissie via het mailadres arbo-nh@legerdesheils.nl.

Als je een upgrade wilt doen, krijg je van dit gedeelte een privé-factuur. Je partner kan ook gebruik maken van het aangeboden programma én de ‘upgrade’ mogelijkheden tegen hetzelfde gunstige tarief. Dit is uiteraard voor eigen kosten en je partner ontvangt ook een privé-factuur.

Alleen de vragenlijsten
Als je geen lichamelijk  onderzoek wilt laten doen, maar wel de vragenlijsten over psychosociale arbeidsbelasting (PSA) , spanningsklachten en armen/nek/schouders (RSI) wilt invullen, kan dat ook. Het is belangrijk om de vragenlijsten in te vullen, de uitkomsten van de vragenlijsten zullen worden gebruikt om verbeteringen door te voeren binnen de organisatie.

Annulering
Aangezien Prescan haar medische specialisten speciaal voor Leger des Heils beschikbaar stelt wordt er een maximale annuleringsperiode van 72 uur gehanteerd zonder kosten. Wanneer een medewerker binnen 72 uur annuleert hanteert Prescan 50% van de onderzoekskosten wanneer de bijgekomen plek niet meer opgevuld kan worden.

Vragen
Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht bij de Arbocommissie via het mailadres arbo-nh@legerdesheils.nl. Bij Prescan kun je met je vragen terecht bij Marlies Bloemsma, via m.bloemsma@prescan.nl. We hopen op een hoge deelname en wensen je goede onderzoeksresultaten!

Via onderstaand formulier kun je een afspraak maken voor een onderzoek. Na aanmelding ontvang je een aanmeldingsbevestiging van Prescan. Ontvang je deze bevestiging niet, of niet juist? Neem dan contact op met Marlies Bloemsma (m.bloemsma@prescan.nl) om dit te melden, zo kunnen we je aanmelding alsnog snel verwerken. Onze verpleegkundige zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen voor het maken van de afspraak. Dit neemt ongeveer tien minuten in beslag. De onderzoekscoördinator kan je nader informeren over de verschillende mogelijkheden en de routing.  

We hopen op een hoge deelname en wensen je goede onderzoeksresultaten!

Mocht je problemen ondervinden bij je aanmelding, helpen we je graag via onze Chat.

 

 

Gastenboek reacties van onze
cliënten bekijken?

We gebruiken een onafhankelijk platform voor korte ervaringen van onze cliënten.
Inmiddels hebben we meer dan 1000 beoordelingen en scoren we een 9+.

Feedback Company

Een recente beoordeling:

“Vriendelijke ontvangst. Goede begeleiding.
Ze nemen de tijd voor je, kort samengevat.
Een fijne ervaring met een geruststellende afloop.”