programma

Lifecycle

de kracht van herhaling.

Home Lifecycle

Het Lifecycle programma

Prescan is jouw partner voor een gezond leven. Onze Lifecycle geeft dat partnerschap een extra dimensie. Kies je hiervoor, dan word je jaarlijks opgeroepen voor preventief medisch onderzoek. Met de regelmatige health checks meten we niet alleen je gezondheid op dat moment; we vergelijken ook de resultaten met die van voorgaande jaren.

 

Lifecycle in het kort:

  • Jaarlijkse oproep door Prescan
  • Regelmatige health check op maat
  • Regie over je gezondheid
  • Vergelijking met voorgaande jaren
  • Gebaseerd op medisch advies van artsen

Optimaal beeld van je gezondheid

De Lifecycle is gebaseerd op medisch advies van artsen. In de cyclus van jaarlijks onderzoek wordt het ene jaar de bodyscan (MRI-scan) gedaan en het andere jaar bloed- en ontlastingsonderzoek. Zo monitort Prescan eventuele veranderingen in jouw gezondheid. Daardoor zijn klachten en ziektes vroegtijdig op te sporen, te behandelen en mogelijk te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan veranderende cholesterolwaarden, vernauwing van de aderen, verminderde conditie van de longen of bloedsporen in de ontlasting.

Het menselijk lichaam is constant in beweging, een goede reden voor een regelmatige health check.

Uitbreiding op maat

Het jaarlijkse onderzoek van de Lifecycle is naar wens op maat uit te breiden, want elk lichaam is anders. Gericht onderzoek geeft inzicht in specifieke klachten of in de effecten van je levensstijl. Denk aan een MRI-scan van onder andere gewrichten of organen. Of aan bloedonderzoek gericht op sportieve prestaties, vermoeidheid of de opname van vitaminen en mineralen.

Geen omkijken naar het inplannen

Een reminder in je agenda zetten zodat je het plannen van het herhaalonderzoek niet vergeet, is niet nodig. Als lid van ons exclusieve Lifecycle programma, word je vanzelf herhaaldelijk opgeroepen door Prescan.

Wij helpen je graag verder.