Prescan Lifecycle

Kies voor herhaalonderzoek en daarmee regie over jouw gezondheid.

Het Lifecycle
programma

 

Prescan is jouw partner voor een gezond leven. Onze Lifecycle geeft dat partnerschap een extra dimensie. Kies je hiervoor, dan word je jaarlijks opgeroepen voor preventief medisch onderzoek. Met de regelmatige check-ups meten we niet alleen je gezondheid op dat moment; we vergelijken de resultaten met die van voorgaande jaren. Bijna de helft (47%) van onze cliënten bestaat jaarlijks uit mensen die al cliënt zijn bij Prescan. Zij kiezen voor de voordelen van herhaalonderzoek.

   

 

Optimaal beeld van je gezondheid

De Lifecycle is gebaseerd op medisch advies van artsen. In de cyclus van jaarlijks onderzoek wordt het ene jaar de Total Body Scan (MRI-scan) gedaan en het andere jaar bloed- en ontlastingonderzoek. Zo monitort Prescan eventuele veranderingen in jouw gezondheid. Daardoor zijn klachten en ziektes vroegtijdig op te sporen, te behandelen en mogelijk te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan veranderende cholesterolwaarden, vernauwing van de aderen, verminderde conditie van de longen of bloedsporen in de ontlasting.

 optimaal beeld van je gezondheid
   


 

 

optimaal beeld van je gezondheid

Uitbreiding op maat

Het jaarlijkse onderzoek van de Lifecycle is naar wens op maat uit te breiden. Gericht onderzoek geeft inzicht in specifieke klachten of in de effecten van je levensstijl. Denk aan een MRI-scan van onder andere gewrichten of organen. Of aan bloedonderzoek gericht op sportieve prestaties, vermoeidheid of de opname van vitaminen en mineralen.

 
   

 

Geen omkijken naar het inplannen van onderzoek

Als lid van ons exclusieve Lifecycle programma, word je vanzelf na 12 maanden opgeroepen door Prescan.

optimaal beeld van je gezondheid  
   

Meld je aan voor meer informatie

Fijn dat je geïnteresseerd bent in het Lifecycle programma. We vallen je niet lastig met onnodige mails of belletjes en je hebt altijd volledig inzicht in jouw gezondheid. Vul het formulier in, of bel direct naar 074-255 9 255 voor meer informatie.

  De jaarlijkse check-up is medisch onderbouwd: de Lifecycle is volgens artsen dé manier om gezondheid preventief te monitoren

  Geen momentopname, maar jaarlijkse monitoring, voor een optimaal beeld van de gezondheid

  Laagsteprijsgarantie op zowel de Total Body Scan als bloed- en ontlastingonderzoek

  Gratis intake

  Bloedonderzoek bij een prikpost in de buurt

 Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag