Een Total Body Scan
Nu met €159,- korting

Exclusief via Facebook

Je hebt snel inzicht in je gezondheid met Prescan®. Je ontvangt de uitslag direct na het onderzoek!

Speciaal via Facebook bieden we nu de Total Body Scan aan met een totale korting van €159,00. Dit komt neer op een totale prijs voor een gezondheidscheck (inclusief intake) van €850,00 in plaats van €1.009,00.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over deze aanbieding. 

Neem contact met mij op
Meer informatie over onze Facebook-kortingsactie? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen vervolgens contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Je verplicht je tot niets!

We delen je gegevens niet met derden en gaan er vertrouwelijk mee om, zoals je in onze privacyverklaring kunt lezen.

Gewoon even jezelf laten checken.

Wie vindt z’n gezondheid nou niet belangrijk? Daarom helpen we je dáár inzicht in te krijgen. Voor de zekerheid - meestal vinden we niets.

 

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.