Bloedonderzoeken

Een laboratoriumonderzoek kan aandoeningen aantonen die niet op een scan zijn te zien. Het preventief bloedonderzoek van Prescan kan inzicht geven in bijvoorbeeld het functioneren van organen en het risico op hart en vaatziekten. Naast het preventief bloedonderzoek is het ook mogelijk om gericht extra bloedonderzoek aan te vragen. Dit kan zijn omdat er klachten zijn, of omdat u familiaire aanleg heeft voor bepaalde aandoeningen. Maar misschien ook omdat u meer wilt weten over uw vitaminen en mineralen niveaus. Prescan biedt twintig aanvullende bloedonderzoeken.

Let op: Aanvullende bloedonderzoeken, zoals hieronder benoemd, zijn enkel af te nemen  in combinatie met het preventief bloedonderzoek van Prescan dat bij het Total Body Scan programma hoort. Wilt u een enkel bloedonderzoek afnemen, dan verwijzen wij u graag door naar onze partner Yourlabs (www.yourlabs.nl).

Aanvullende bloedonderzoeken

De twintig aanvullende bloedonderzoeken van Prescan zijn aan te vragen om meer inzicht te krijgen in de gezondheid. Zo zijn er verschillende onderzoeken naar allergieën en (gluten)-intolerantie. Maar ook klachten als vermoeidheid of zuurbranden kunnen verder worden onderzocht in het laboratorium. Daarnaast is het mogelijk gerichte aanvullende onderzoeken naar mannelijke en vrouwelijke hormonen aan te vragen of inzicht te krijgen in uw vitaminen en mineralen spiegels. Maar ook gericht onderzoek naar bepaalde aandoeningen kan worden uitgevoerd, zoals laboratoriumonderzoek naar soa’s, reumatische aandoeningen of de ziekte van Lyme. De uitslag van het (aanvullend) laboratoriumonderzoek krijg je niet direct mee omdat soms waarden op kweek moeten voor nadere analyse door de laboratoriumartsen.

Bloedonderzoeken
€99,-

Hormonen man

Bloedonderzoek naar vier mannelijke hormonen: Testosteron, Vrij Testosteron, LH & SHBG.

Lees verder
Bloedonderzoeken
€99,-

Hormonen vrouw

Bloedonderzoek naar vijf vrouwelijke hormonen: LH, Oestradiol, FSH, Prolactine & Progesteron.

Lees verder
Bloedonderzoeken
€79,-

Mineralen

Bloedonderzoek naar acht essentiële mineralen o.a. Natrium, Kalium, Calcium & Magnesium.

Lees verder
Bloedonderzoeken
€99,-

Vitaminen

Bloedonderzoek naar vijf belangrijke vitaminen: Vitamine B1, B2, B6, B12 & Foliumzuur.

Lees verder

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag