Inhalatieallergie

Aanvullend bloedonderzoek bij Prescan

Er wordt gesproken over een inhalatieallergie als het afweersysteem van het lichaam overmatig heftig reageert zodra het in contact komt met een bepaalde stof die in de lucht aanwezig is. Er kunnen klachten ontstaan zoals tranen, jeuk in en rond de ogen, een branderig gevoel in ogen. Maar ook het vol lopen van de neus of holtes met slijm kan zich voordoen bij een inhalatie allergie.

Dit aanvullend bloedonderzoek kijkt of er antistoffen aanwezig zijn voor een bepaalde stof die voorkomt in de lucht. Er worden immunoglobulines (antistoffen) bepaald van de acht meest voorkomende inhalatie allergieën.

De acht meest voorkomen inhalatie allergieën in Nederland die in dit aanvullend onderzoek worden gemeten zijn: Bepalingen in het aanvullend laboratoriumonderzoek voor voedselallergie zijn: huisstofmijt, kat, hond, gras, rogge, cladosporium herbarium, berk, en bijvoet.

De allergenen IgE (sIgE) van de elf meest voorkomende inhalatie allergieën worden getest waardoor (vermoedelijk) een allergische reactie optreedt.

NB. De uitslag van dit additionele onderzoek kan meer dan 10 werkdagen op zich laten wachten.

Een vrijblijvende afspraak maken voor een Total Body Scan?

Wist je dat we jouw vragen over onze onderzoeken tijdens een gratis consult kunnen beantwoorden ?

Alleen bloedonderzoek?

Wanneer je dit onderzoek graag apart wil laten uitvoeren, en het is geen onderdeel van je Total Body Scan onderzoeksprogramma, dan verwijzen je hiervoor naar onze partner Yourlabs. Je kiest eenvoudig een prikpost naar keuze en kunt binnen 24 uur je resultaten online bekijken. Lees meer op yourlabs.nl

 

Inhalatieallergie €199,-

Wist je dat bloedonderzoek ook onderdeel is van de Total Body Scan Plus en Premium programma's?

Afspraak maken

Bel of WhatsApp vrijblijvend één van onze medisch specialisten op:
Stuur een WhatsApp
074 - 255 9 255