Ed Nijpels

Henny HuismanEd Nijpels, en Ernst Daniël Smid. 3 verschillende personen, 3 verschillende ervaringen met de gezondheidszorg.

Welke invloed heeft preventief medisch onderzoek gehad op hen én hun omgeving? Op het strand van Scheveningen komen ze bij elkaar om hier over te praten, samen met Prescan-oprichter Eddy van Heel.

In deze editie van LXRY magazine lees je in hoeverre de Total Body Scan van Prescan hun leven veranderd en verrijkt heeft.

‘’Nooit wachten op later’’ - Ed Nijpels

Zo laat Henny Huisman zich al jaren met regelmaat controleren. ‘’Het stomme is dat veel mensen zeggen: ‘Ik hoef het niet te weten.’ Maar als je een rammeltje onder je auto hoort, ga je toch ook even langs de garage? Het is gewoon je kop in het zand steken. Je eigen gezondheid is het allerbelangrijkste.’’

Ook komt het belang van de individuele keuze aan bod, gezien de huidige regelgeving vanuit de overheid. Waarom moet een Total Bodyscan gewoon kunnen volgens het drietal?

Ed Nijpels bekijkt zijn situatie met een nuchtere blik: ‘’Ik ga niet naar Prescan om een verzekeringsbewijs te halen. (...) Ik weet ook wel dat de dag erna iets kan gebeuren. Mijn levensdevies is dan ook: nooit wachten op later.’’

Tijdens deze lentedag wordt duidelijk dat eenieder een ander motief heeft om een Total Body Scan te ondergaan. De mannen worden namelijk niet alleen geconfronteerd met hun éigen gezondheid, ook die van de mensen om hen heen zet hen aan het denken.

Ernst Daniël Smid maakte namelijk van wel heel dichtbij mee wat een ziekte als kanker met je lichaam doet. Zijn vrouw Roos overleefde de ziekte niet. ‘’Toen ik te horen kreeg dat Roos niet meer beter zou worden, ben ik van nul naar vier pakjes sigaretten per dag gegaan. In de hoop dat ik ook kanker zou krijgen, dat ik ook snel zou gaan.’’

Lees het volledige artikel.

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Kristanna Loken
Kristanna Loken
Rick Engelkes
Rick Engelkes
Samantha Fox
Samantha Fox
Stedman Graham
Stedman Graham
John van den Heuvel
John van den Heuvel
Ernst Daniël Smid
Ernst Daniël Smid

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1873 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag