Ernst Daniël Smid

"Als je de 50 gepasseerd bent sta je vreemd genoeg plotseling stil bij wat je allemaal met dat lichaam, dat je door al die jaren heeft heen gesleept, hebt uitgevreten... Ooit was het strak en mooi, begerenswaardig voor al de meiden waar jij op hoopte. En nu... nu denk je het van je karakter te moeten hebben en toch, ergens droom je van dat ooit zo mooie lijf.

Dit lijf dat nu kraakt, is stijf en ’s morgens steeds moeilijker op te starten en al snel blijken kleine ach-en-wee’tjes uit te zijn gegroeid naar ergernissen. Een steekje hier een pijnlijk plekje daar. Je rookt, drinkt en eet in overvloed en niet altijd te gezond en hangt met een biertje, wijntje, blokje kaas, stukje worst en een zak chips voor Studio Sport, waar je jaloers kijkt naar mensen die hun lijf tot grote prestaties weten op te zwepen. Dus slaat af en toe de paniek toe…”Ik zal toch geen…dit of dat…onder de leden hebben”. Daarom besloot ik eens een update van mijn lijf te laten maken… maar bij de reguliere instanties worden die goede voornemens al snel de kop ingedrukt door niet altijd even coöperatieve artsen en door ellenlange wachtlijsten.  Hoe top is het dan dat je tegen een zeer redelijk tarief een volledige check-up kunt laten maken op een tijd die je zelf uitzoekt… En als je dan duizend doden lijkt te sterven in de tube die de scan nou eenmaal is en je met je volvette lijf hier en daar flink klem lijkt te gaan zitten, dan is er dat wondermiddel, de begeleidster die je hand vasthoudt en je met haar donkere ogen vertelt dat je je niet aanstelt en dat je zelfs een roesje mag nemen. Je bent echt geen watje!!! 

Als dan na afloop de doktoren in Jip en Janneke taal uitleggen dat er niets aan blijkt te mankeren, maar dat je lichaam te barok is gevormd en daarom enige consideratie (lees, dieëten en beweging) behoeft, dan keer ik met bevrijd gemoed huiswaarts in de overtuiging dat ik dit elk jaar ga doen.

Kijk, daarom kom ik dus graag terug naar Prescan. Zeker weten!

Prescan heeft mijn verwachtingen overtroffen. Een ontzettend leuk en kundig team, waarbij ik me, ondanks claustrofobie, prima op mijn gemak voelde. En een uitslag waar ik wat mee kan. Petje af!"

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

John van den Heuvel
John van den Heuvel
Henny Huisman
Henny Huisman
Samantha Fox
Samantha Fox
Ed Nijpels
Ed Nijpels
Nancy Evers
Nancy Evers
Mariska van Kolck
Mariska van Kolck

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1873 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag