Esther Verhoef

''Hoe meer je over je lichaam weet, hoe beter je ervoor kunt zorgen.''

"Negen jaar geleden ben ik gestopt met roken en bewuster gaan leven. Inmiddels sport ik vrijwel dagelijks en eet ik vooral groente, vis en gevogelte. Ik voel me gezonder en fitter dan ooit, maar dat zegt helaas niet alles. In de afgelopen jaren zijn verschillende mensen in mijn omgeving totaal onverwacht geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte in een gevorderd stadium. Daarom ben ik pas weer voor een check-up bij Prescan geweest; een Total Body Scan aangevuld met onder meer een bloedtest en een cardiologisch onderzoek.

Ik kijk praktisch tegen screening aan: hoe meer je over je lichaam weet, hoe beter je ervoor kunt zorgen. Als je je zwakke punten kent kun je daar rekening mee houden door bijvoorbeeld aanpassingen in voeding en beweging. Het was fijn om de stand van zaken met gespecialiseerde artsen door te kunnen nemen. Ze namen er ook alle tijd voor. Gelukkig was alles in orde, een hele geruststelling. Over drie jaar weer!"

 

Esther Verhoef-klein

Screening

Het voornaamste doel van screening (ook wel ‘preventief onderzoek’ genoemd) is het vroegtijdig opsporen van aandoeningen, zodat u tijdig de juiste voorzorgsmaatregelen daartegen kunt nemen. Screening zoals met een Total Body Scan heeft echter ook beperkingen. Prescan heeft dit verwoord in het document "Belangrijke screeninginformatie". Het is belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent. Lees hier de Screeninginformatie.

Lees hier meer ervaringen »

 

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Bai Ling
Bai Ling
Winsor Harmon
Winsor Harmon
Willeke van Ammelrooy
Willeke van Ammelrooy
John van den Heuvel
John van den Heuvel
Tineke Schouten
Tineke Schouten
Leon de Winter
Leon de Winter

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1873 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag