Worden de onderzoeken van Prescan vergoed door de zorgverzekering?

Worden de onderzoeken van Prescan vergoed door de zorgverzekering?

Worden de onderzoeken van Prescan vergoed door de zorgverzekering?

De onderzoeken van Prescan worden niet standaard door alle verzekeraars vergoed. Controleer uw eigen polisvoorwaarden om zeker te weten waar u wel of niet recht op hebt of neem contact met uw zorgverzekering op.

  • ONVZ (Aanvullend Superfit) vergoed tot maximaal € 750,- per kalenderjaar, wanneer het onderzoek in een Duitse kliniek plaatsvindt. De factuur moet u zelf voorschieten en declareren.
  • Promovendum biedt op vertoon van uw zorgpas €100,- korting op de Total Body Scans. Deze korting wordt vooraf verrekend en geldt alleen op de websiteprijzen. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
  • National Acadamic biedt op vertoon van uw zorgpas, 15% korting de Total Body Scan, gerichte onderzoeken en MRI-scans. Deze korting wordt vooraf verrekend en geldt alleen op de websiteprijzen. 
  • BESURED biedt op vertoon van uw zorgpas, 15% korting op de Total Body Scan, gerichte onderzoeken en MRI-scans. Deze korting wordt vooraf verrekend en geldt alleen op de websiteprijzen.

Heb je een vraag?

We streven ernaar binnen één werkdag contact met je op te nemen

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Altijd een kliniek in de buurt