Voorlichting

Voorlichting over preventief screenen

Is een gezondheidscheck iets voor mij?

Als je een gezondheidscheck krijgt aangeboden of je overweegt het ondergaan van een gezondheidscheck, zoals een Total Body Scan, is het goed om jezelf goed te laten voorlichten. Enerzijds draagt onze verpleegkundige onderszoekscoördinatie daar zorg voor, anderzijds is een onafhankelijk voorlichting ook wenselijk en prettig.

Onderzoek waar je op kunt vertrouwen

Artsenfederatie KNMG (Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst, (www.knmg.nl) heeft een richtlijn geformuleerd die de voor- en nadelen van screening op duidelijke en neutrale wijze toelicht. De brochure waarin deze richtlijn toegelicht wordt, is hier te vinden.

Bekijk brochure

Meer informatie

Voor een uitgebreide toelichting over onze onderzoeksmogelijkheden of hulp bij het maken van een keuze zijn we altijd bereikbaar op 074 255 9 255 of via ons contactformulier. Lees daarnaast een uitgebreide toelichting over onze medische onderzoeken in onze screening informatie.

Kwaliteit

Onze laboratoria voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die door De Stichting CCKL (Coördinatie Commissie ter bevordering van de Kwaliteitsbeheersing van het Laboratoriumonderzoek) in Nederland gesteld worden. Voor meer informatie over het keurmerk en de accreditatie: www.cckl.nl

 

Laat je adviseren door onze mensen

Ik wil advies

Laat je terugbellen
Stuur een e-mail

Of neem direct contact op met onze
onderzoekscoördinatie:

074 - 255 9 255

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?