Vacature Cardio-assistent (m/v)

Flexibel inzetbaar | Uren in overleg

Werkzaamheden

Voor onze kliniek in Baarn zijn we op zoek naar een cardio-assistent. Als cardio-assistent in onze klinieken werk je in een jonge, dynamische organisatie en ben je verantwoordelijk voor het afnemen van de functietesten bij onze cliënten behorend bij algemeen cardiologisch onderzoek.

Je taken per cliënt:

 • Je meet gewicht, lengte en buikomvang.
 • Je meet de longcapaciteit.
 • Je geeft instructie en begeleiding bij de inspanningstest op de fiets.
 • Je neemt een ECG af in rust en tijdens inspanning
 • De gemeten waardes draag je over aan de cardioloog.

 

Functie-eisen

Je hebt een medische opleiding (verzorgende IG/AG, MBO-V, HBO-V, doktersassistent, paramedisch of een vergelijkbare opleiding) en bent bevoegd en bekwaam om genoemde testen bij cliënten af te nemen. Je bent flexibel ingesteld, representatief en cliëntgericht. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, heb je organisatietalent en ben je stressbestendig. Wij zoeken een collega met een sterk gevoel voor hospitality, die zich in zijn/haar handelen sterk laat leiden door klanttevredenheid.


Ons aanbod

Je wordt opgenomen in een positief, enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team dat continue bezig is met innovatie en kwaliteitsoptimalisatie om onze cliënten de best mogelijke (preventieve) medische onderzoeken te bieden. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan, een marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 8% vakantiegeld, pensioen, bedrijfsuitjes etc).


Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct. We ontvangen graag je motivatie én CV per e-mail op hrm@prescan.nl. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle ten Bokum op telefoonnummer 074 -25 59 255.

 

Direct solliciteren

Op deze pagina

  Hulp nodig?

  Stuur een WhatsApp
  074 - 255 9 255

  Stel een vraag