Vacature Cardioloog Schiedam

Affiniteit voor cardiovasculaire preventie | m/v | 9 – 18 uur

Over ons

Prescan is een innovatief zorgplatform, dat zich richt op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen. Wij streven ernaar cliënten een beter inzicht te geven in de eigen gezondheid, en het gezondheidsbewustzijn en gezondheidsgedrag te bevorderen.

Prescan werkt intensief samen met diverse medische disciplines, waaronder radiologen, cardiologen, urologen, MDL-artsen, gynaecologen, dermatologen en internisten. In het geval van een afwijkende bevinding verloopt de doorverwijzing naar de reguliere zorg buitengewoon efficiënt. In de meeste gevallen wordt de diagnose bevestigd en wordt een vervolgbehandeling ingesteld.

Samen met zes andere cardiologen ben je onderdeel van een ambitieus team, dat in Nederland de cardiovasculaire preventie naar een hoger niveau wil tillen. Kennis van niet-invasieve onderzoeksmodaliteiten, zoals IMT, CT-coronairen, echo-duplex carotiden en cardiale MRI, strekt tot aanbeveling. Collegialiteit, een cliëntgerichte visie en goede communicatieve vaardigheden spreken voor zich.

Informatie en sollicitatie

Het betreft een vacature als zelfstandig cardioloog voor in ieder geval 9 uur per week in Schiedam. Het arbeidscontract en de arbeidsvoorwaarden worden ingevuld naar wens van beide partijen. Indien Prescan met je een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Marjo Eekers, manager Klinieken of dr. J. Willemen, cardioloog via telefoon: 074 255 92 55. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mevr. Danielle ten Bokum, afdeling P&O via telefoon: 074 255 92 55 of mail: d.tenbokum@prescan.nl.

  

Direct solliciteren

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag