Vacature Cliëntbegeleider PCE Gronau


Cliëntbegeleider
De houvast voor iedere cliënt

                                                                                                                                       

Wie zijn wij
Prostate Center Europe (onderdeel van Prescan) is een samenwerking tussen het Nederlandse coördinatiecentrum en het Duitse Prostata Zentrum NordWest te Gronau. Deze samenwerking bestaat inmiddels 12 jaar.

Het prostaatcentrum is bijzonder gespecialiseerd in het chirurgisch behandelen van prostaatkanker. De nieuwste behandeling, de robotgeassisteerde prostaatverwijdering, worden hier sinds 15 jaar uitgevoerd. Het centrum behoort tot de grootste Europese robotgeassisteerde centra op urologisch gebied.

We coördineren en begeleiden met name Nederlandse cliënten, maar ook cliënten vanuit geheel Europa volgen via ons de route naar het prostaatcentrum.

Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we in een klein en hecht team met plezier samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen
Als cliënten-begeleider ben je van A tot Z nauw betrokken bij het consult en de opname van de cliënt in het centrum te Duitsland. Vanaf het moment dat hij bij ons binnenstapt ben jij zijn aanspreekpunt.

Gedurende de dag ben jij de houvast voor meerdere cliënten tegelijk. Jij bent een kei in overzicht houden en weet klakkeloos wie zich waar op welk moment bevindt. Je bent dienstverlenend en  servicegericht en voelt aan waar iemand behoefte aan heeft.

Jouw functie is in eerste instantie cliënten-begeleider, maar binnen ons team is elke collega multiple inzetbaar. Dit betekent dat je ook ingewerkt wordt op ons coördinatiecentrum te Hengelo en daar inzetbaar bent als verpleegkundig coördinator.

Past dit bij jou?

En heb jij

  • Diploma Verpleegkunde (MBO-V, HBO-V)
  • Werkervaring in een ziekenhuis als verpleegkundige
  • Als pré werkervaring binnen het specialisme urologie
  • Affiniteit met het bedrijfsleven
  • Affiniteit met digitale verwerking van cliëntgegevens
  • Kennis van de Duitse en Engelse taal
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Zin om in een leuk en enthousiast team van collega’s aan de slag te gaan, flexibel inzetbaar op 4 of 5 werkdagen met flexibele begin- en eindtijden voor minimaal 24 uur.

Enthousiast?
Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur deze aangevuld met je CV t.a.v. Danielle naar hrm@prescan.nl.