Vacature Cliëntbegeleider Schiedam

Cliëntbegeleider (8-24u)
De houvast voor iedere cliënt

 

Wie zijn wij
Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen
Als cliënten-begeleider ben je van A tot Z betrokken bij het bezoek dat de cliënt brengt aan onze kliniek in Schiedam. Vanaf het moment dat hij bij ons binnenstapt ben jij zijn aanspreekpunt. Na een hartelijk ontvangst en uitleg over wat komen gaat neem je je cliënt mee voor het eerste onderdeel van de dag, het bloedprikken. Ben jij ondanks jouw medische achtergrond nog niet bekwaam in bloedprikken, dan leiden wij je hiervoor op.

Gedurende de dag ben jij de houvast voor meerdere cliënten tegelijk. Jij bent een kei in overzicht houden en weet klakkeloos wie zich waar op welk moment bevindt. Is er een onderzoek afgelopen dan sta jij alweer klaar om jouw cliënt mee te nemen naar het volgende gedeelte. Je bent een gastheer/vrouw in hart en nieren en voelt aan waar iemand behoefte aan heeft. Aan het eind van de onderzoeken volgt altijd een eindgesprek. Hier ben jij ter afsluiting van jouw begeleiding ook bij aanwezig. Past dit bij jou?

En heb jij of ben jij

 • Een medische achtergrond (verzorgende IG/AG, MBO-V, HBO-V, doktersassistent, paramedisch of vergelijkbaar) en bevoegd in bloedprikken of de wil dat te worden
 • Gastheer/vrouw zijn als tweede natuur
 • Zin om in een leuk en enthousiast team van collega’s in Schiedam aan de slag te gaan (8-24 uur) op de maandag en flexibel de zaterdag
 • Bereid om in andere klinieken in Nl te werken

 

Je kunt deze functie uitbreiden met een cardio functie

Meer weten bekijk hier de vacature Cardio-assistent.

 

Enthousiast?
Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum naar hrm@prescan.nl.

 

 

 

Op deze pagina

  Hulp nodig?

  Stuur een WhatsApp
  074 - 255 9 255

  Stel een vraag