Vacature Receptionist Baarn (bijbaan)

12-24 uur

voor onze kliniek in Baarn een leuke studentenbaan

Gezocht
Receptionist

 

Wie zijn wij
Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen
Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt en gezicht voor onze cliënten die voor een onderzoek komen. Je verwelkomt en begeleidt hen bij binnenkomst op een opgewekte en vriendelijke manier, waardoor zij zich gelijk thuis voelen. Naast een warm welkom geven aan cliënten en het zijn van hun aanspreekpunt, ben je ook een kei aan de telefoon. Je beantwoordt binnenkomende lijnen en wikkelt deze af en/of verbindt ze door. Verder verricht je lichte administratief ondersteunde werkzaamheden. Dit doe je niet alleen maar samen met een flexpool van leuke collega’s. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor een juiste bezetting. Tevens zorg je gezamenlijk voor een nette en representatieve kliniek. Past dit bij jou?

En heb jij verder

 • Een hands-on-mentaliteit voor het zijn van een zelfstandige aanpakker
 • Een warme en sympathieke uitstraling waar je je snel bij op je gemak voelt
 • Goede communicatie skills voor het contact met cliënten en collega’s
 • Een correcte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Tijd om ons, naast je studie, minstens 2 diensten per week te komen vergezellen (op de woensdag en donderdag van 16.00 – 21.00 uur en op de zaterdag en zondag van 08.00 – 16.00 uur.)

Enthousiast?
Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum naar hrm@prescan.nl.

 

 

 

Op deze pagina

  Hulp nodig?

  Stuur een WhatsApp
  074 - 255 9 255

  Stel een vraag