Vacature MRI Laborant

MBB’ers | m/v | 16 – 32 uur

Over ons

Prescan is een innovatief zorgplatform, dat zich richt op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen. Wij streven ernaar cliënten een beter inzicht te geven in de eigen gezondheid, en het gezondheidsbewustzijn en gezondheidsgedrag te bevorderen.

Prescan werkt intensief samen met diverse medische disciplines, waaronder radiologen, cardiologen, urologen, MDL-artsen, gynaecologen, dermatologen en internisten. In het geval van een afwijkende bevinding verloopt de doorverwijzing naar de reguliere zorg buitengewoon efficiënt. In de meeste gevallen wordt de diagnose bevestigd en wordt een vervolgbehandeling ingesteld. Prescan is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie, met 12 vestigingen en meer dan 70 medisch specialisten in binnen- en buitenland.  

Werkzaamheden

Als MRI laborant verzorg je het MRI onderzoek ter voorbereiding van de beoordeling van de beelden door de radioloog. Je werkt nauwgezet volgens de geldende protocollen en denkt mee over verbetering en of verfijning van onze processen. Tevens heb je een belangrijke rol als het gaat om klantbeleving; je begeleidt cliënten zelf tijdens het MRI onderzoek, houdt ze goed op de hoogte en stelt ze indien nodig gerust tijdens het onderzoek.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze veelzijdige functie, voldoe je aan onderstaande criteria:

 • Je hebt de opleiding tot MRI laborant (MBB) met succes afgerond.

 • Je hebt werk ervaring als radiodiagnostisch /MRI laborant in een ziekenhuis of kliniek.

 • Ervaring met het werken met een Philips MRI is een pré.

 • Het is een pre indien je ervaring hebt met het inbrengen van het infuus.

 • Verder ben je klantgericht, collegiaal, stressbestendig én beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

 

Ons aanbod

Je wordt opgenomen in een positief, enthousiast en professioneel werkend team dat continue bezig is met innovatie en kwaliteitsoptimalisatie om onze cliënten de best mogelijke (preventieve) medische onderzoeken te bieden. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan, een marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 8% vakantiegeld, pensioen, bedrijfsuitjes etc).

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct. We ontvangen graag je motivatie én CV per email op hrm@prescan.nl. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle ten Bokum op telefoonnummer 074 -25 59 255.

 

Direct solliciteren

Op deze pagina

  Hulp nodig?

  074 - 255 9 255
  Stel een vraag