Vacature MRI Laborant

MBB’ers | m/v | 16 – 32 uur

Wie zijn wij?  

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten. 

Wat ga je doen?

Als MRI-laborant (m/v) maak je volledige bodyscans van cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de Total Body Scan. Ieder uur komt er een nieuwe cliënt bij jou voor het maken van de scan. Je geeft begeleiding en uitleg over wat er komen gaat. Zodra de cliënt er klaar voor is mag deze plaatsnemen op de behandeltafel en zet jij zijn favoriete muziek op. Bij een Total Body Scan ligt de cliënt wel 50 minuten in de MRI tunnel. Jij houdt hem tijdens de scan goed op de hoogte en stelt gerust wanneer nodig. De beelden die jij gemaakt hebt worden vervolgens door de radioloog beoordeeld en met de cliënt besproken. 

Wij werken volgens de geldende protocollen en denken altijd verder dan het hier en nu, door ons met elkaar te verdiepen in hoe we onze processen kunnen verbeteren en verfijnen voor de toekomst. 

Past dit ook bij jou? En heb je verder

 • De opleiding tot MRI laborant (MBB) afgerond.
 • Ervaring als radiodiagnostisch / MRI laborant in een ziekenhuis of een kliniek. 
 • Ervaring met het inbrengen van een infuus (pré).
 • De skills om iemand gerust te stellen, thuis te laten voelen en duidelijk uitleg te geven ook als het even wat drukker is.
 • Zin om 24-32 uur aan een enthousiast en professioneel team jouw steentje bij te dragen in Baarn, waarbij werken in de avond en (om de week) een weekenddag geen probleem is.

Ons aanbod

Je wordt opgenomen in een positief, enthousiast en professioneel werkend team dat continue bezig is met innovatie en kwaliteitsoptimalisatie om onze cliënten de best mogelijke (preventieve) medische onderzoeken te bieden. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan, een marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 8% vakantiegeld, pensioen, bedrijfsuitjes etc).

Enthousiast? 

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV naar Danielle ten Bokum hrm@prescan.nl. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle op telefoonnummer 074 -25 59 255.

 

Direct solliciteren

Op deze pagina

  Hulp nodig?

  Stuur een WhatsApp
  074 - 255 9 255

  Stel een vraag