Vacature MRI Laborant

MBB’ers | m/v | 24 – 32 uur

Wie zijn wij
Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Wat ga je doen
Als MRI Laborant (m/v) maak je bodyscans van onze cliënten, maar ook gerichte MRI-scans. Je geeft begeleiding en uitleg over wat komen gaat en stelt eventueel de client gerust. Bij ons staat een hoge clienttevredenheid hoog in het vaandel. een client geruststellen alvorens hij de MRI in gaat is een belangrijk deel van je werk. Bij een Total Body Scan ligt de cliënt soms geruime tijd in de MRI. Jij houdt de cliënt tijdens de scan goed op de hoogte en stelt deze gerust wanneer nodig. De beelden die jij gemaakt hebt worden vervolgens door de radioloog beoordeeld en uitgebreid met de cliënt besproken. Mochten er extra sequenties benodigd zijn dan is dit na overleg tussen jou en de radioloog mogelijk. Bij ons is geen enkele client een nummertje, iedereen verdient de aandacht en tijd die hij of zij wenst. Het belangrijkst is dat de client met een goed gevoel de MRI ruimte uit loopt.

Wij werken volgens de geldende protocollen en denken altijd verder dan het hier en nu, door ons met elkaar te verdiepen in hoe we onze processen kunnen verbeteren en verfijnen voor de toekomst.

Past dit ook bij jou? En heb je verder

 • De opleiding tot MRI laborant (MBB) afgerond.
 • Ervaring als radiodiagnostisch / MRI laborant in een ziekenhuis of een kliniek.
 • Ervaring met zowel een Phillips en Siemens MRI is een pré.
 • Ervaring met het inbrengen van een infuus (pré).
 • De skills om iemand gerust te stellen, thuis te laten voelen en duidelijk uitleg te geven ook als het even wat drukker is.
 • Zin om 24-32 uur aan een enthousiast en professioneel team jouw steentje bij te dragen in Baarn, waarbij het sporadisch werken in de avond geen probleem is en soms een weekenddag tot de mogelijkheden behoort.


Enthousiast?
Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Danielle hrm@prescan.nl.

 

Direct solliciteren

Op deze pagina

  Hulp nodig?

  Stuur een WhatsApp
  074 - 255 9 255

  Stel een vraag