Vacature Cliëntbegeleider Duitsland

Flexibel inzetbaar | 16 - 32 uur

Werkzaamheden

Als clientbegeleider klinieken werk je in een jonge, dynamische organisatie en ben je in onze klinieken in Duitsland verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten tijdens diverse (preventief) medische onderzoeken en het coördineren van eventuele vervolgonderzoeken in de kliniek.

Gedurende je werkdag ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel de artsen, medewerkers van de kliniek, als de cliënten van Prescan.

Functie-eisen

Je hebt een medische opleiding (verzorgende IG/AG, MBO-V, HBO-V, doktersassistent, paramedisch of een vergelijkbare opleiding). Je bent flexibel ingesteld, cliëntgericht, representatief en beschikt over een degelijke kennis van de Duitse taal. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, heb je organisatietalent en ben je stressbestendig. Eigen vervoer is tevens een vereiste. Wij zoeken een collega met een sterk gevoel voor hospitality, die als vanzelfsprekend klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan en zich in zijn/haar handelen sterk laat leiden door klanttevredenheid.

Ons aanbod

Je wordt opgenomen in een positief, enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team dat continue bezig is met innovatie en kwaliteitsoptimalisatie om onze cliënten de best mogelijke (preventieve) medische onderzoeken te bieden. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan, een marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 8% vakantiegeld, pensioen, bedrijfsuitjes etc).

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct (en uiterlijk vóór 1 december 2018). We ontvangen graag je motivatie én CV per email op hrm@prescan.nl. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle ten Bokum op telefoonnummer 074 -25 59 255.

 

Direct solliciteren

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    074 - 255 9 255
    Stel een vraag