Vacature Clientbegeleider

Prescan is een innovatief zorgplatform, dat zich richt op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen. Wij streven ernaar cliënten een beter inzicht te geven in de eigen gezondheid, en het gezondheidsbewustzijn en gezondheidsgedrag te bevorderen. 

Prescan werkt intensief samen met diverse medische disciplines, waaronder radiologen, cardiologen, urologen, MDL-artsen, gynaecologen, dermatologen en internisten. In het geval van een afwijkende bevinding verloopt de doorverwijzing naar de reguliere zorg buitengewoon efficiënt. In de meeste gevallen wordt de diagnose bevestigd en wordt een vervolgbehandeling ingesteld. 

 Voor onze kliniek in Baarn zijn we op zoek naar een:

 

Clientbegeleider (m/v)
gemiddeld 24 uur per week (obv min-max contract)

 

Werkzaamheden
Als cliëntbegeleider werk je in een jonge, dynamische organisatie en ben je in onze kliniek in Baarn verantwoordelijk voor het informeren en begeleiden van cliënten tijdens diverse (preventief) medische onderzoeken en het coördineren van eventuele vervolgonderzoeken in de kliniek.

Gedurende je werkdag ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel de artsen, medewerkers van de kliniek, als de cliënten van Prescan.

Functie-eisen:
Je hebt een medische opleiding (verzorgende IG/AG, MBO-V, HBO-V, doktersassistent, paramedisch of een vergelijkbare opleiding). Je bent bevoegd en bekwaam in bloedprikken (of wilt dit worden). Belangrijke kenmerken van jou zijn: flexibel ingesteld, cliëntgericht, resultaatgericht en representatief. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, heb je organisatietalent en ben je stressbestendig. Wij zoeken een collega met een sterk gevoel voor hospitality, die als vanzelfsprekend klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, open staat voor innovatie en zich in zijn/haar handelen sterk laat leiden door klanttevredenheid. 

Ons aanbod:
Je wordt opgenomen in een positief, enthousiast en professioneel werkend team dat continue bezig is met innovatie en kwaliteitsoptimalisatie om onze cliënten de best mogelijke (preventieve) medische onderzoeken te bieden. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan, een marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 8% vakantiegeld, pensioen, bedrijfsuitjes etc).

Informatie & sollicitatie:
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct (en uiterlijk vóór 15 april 2019). We ontvangen graag je motivatie én CV per email op hrm@prescan.nl. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle ten Bokum op telefoonnummer 074 -25 59 255.

 

 

 

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag