Vacature controller

 

Controller

 

An ounce of prevention is worth a pound of cure

 

Prescan is een innovatief zorgplatform, dat zich richt op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen.
Wij streven ernaar cliënten een beter inzicht te geven in de eigen gezondheid, en het gezondheidsbewustzijn en gezondheidsgedrag te bevorderen. De cliënt-tevredenheid is hoog en de gegeven gezondheidsadviezen worden in meerderheid opgevolgd.

Prescan werkt intensief samen met diverse medische disciplines, waaronder cardiologen, urologen, MDL-artsen, gynaecologen, dermatologen en internisten. In het geval van een afwijkende bevinding verloopt de doorverwijzing naar de reguliere zorg buitengewoon efficiënt. In de meeste gevallen wordt de diagnose bevestigd en wordt een vervolgbehandeling ingesteld.

Prescan is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie, met 12 vestigingen en meer dan 70 medisch specialisten in binnen- en buitenland.

De vacature:

Zorg jij dat de cijfers tot ver achter de komma kloppen, maar heb je tegelijkertijd het totaalplaatje scherp op je netvlies? En denk je graag actief mee over het verbeteren van ons administratieve- en bedrijfsprocessen? Solliciteer dan bij Prescan in Hengelo!

Als controller van de afdeling financiën ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de financiële administratie, het aanleveren van de diverse (management) rapportages en eindejaar dossiers. Je beheert en optimaliseert administratieve processen, controleert en bewaakt deadlines voor het aanleveren van overzichten en werkt operationeel mee.

Je komt te werken binnen een organisatie en afdeling waar de cultuur zich kenmerkt als dynamisch, innovatief, ambitieus en groeiend. Je gaat samenwerken in een enthousiast, collegiaal en professioneel team, waar ruimte is voor goede ideeën en initiatieven.

Functie-omschrijving:

 • Verantwoordelijk voor de financiële administratie
 • Zorgen voor o.a. een correcte maand- en jaarafsluiting, forecasting/budgettering en liquiditeitsprognoses
 • Operationeel meewerken
 • Uitvoeren van financiële analyses en controles en op basis hiervan aanbevelingen schrijven
 • Verwerken maandelijkse salarisadministratie
 • Verzorgen van diverse business cases, rapportages en aangiftes
 • Beheren van verzekeringscontracten
 • Aansturen, motiveren en coachen van het financiële team, de afdeling naar een hoger plan tillen en pro actief schakelen met andere afdelingen binnen de organisatie
 • Nauwe samenwerking met en rapporteren aan de financieel directeur 

Functie-eisen:

Graag komen wij in contact met een kandidaat die toe is aan een vervolgstap in zijn / haar carrière en voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO of WO-niveau (Bedrijfseconomie, SPD of Accountancy) eventueel aangevuld met een vervolgstudie
 • Ervaring in de samenstelpraktijk is een pré
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • In staat zijn om de vertaling te maken van financiële gegevens naar de dagelijkse praktijk
 • Je bent zichtbaar en communiceert makkelijk met collega’s

Competenties

Eager, kritisch analytisch, hands-on, onafhankelijk, no-nonsense mentaliteit, communicatief en sociaal vaardig, proactief, sturend, accuraat, initiatiefrijk, plannen en organiseren, flexibiliteit en stressbestendig.

Ons aanbod

Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden voor 36 tot 40 uur per week. Dit alles in een organisatie die volop in beweging is en waar veel gebeurt. Je krijgt veel ruimte en vrijheid. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen en kent een werksfeer die het beste is te omschrijven als open, hands-on en informeel.

Informatie en sollicitatie

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u terecht bij mevr. Danielle ten Bokum, P&O Adviseur, via telefoon: 074 255 92 55 of mail hrm@prescan.nl.

Direct solliciteren

Op deze pagina

  Hulp nodig?

  Stuur een WhatsApp
  074 - 255 9 255

  Stel een vraag