Vacature echocardiografist Baarn

Prescan is een innovatief zorgplatform, dat zich richt op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen. Wij streven ernaar cliënten een beter inzicht te geven in de eigen gezondheid, en het gezondheidsbewustzijn en gezondheidsgedrag te bevorderen. De cliënt-tevredenheid is hoog en de gegeven gezondheidsadviezen worden in meerderheid opgevolgd.

Prescan werkt intensief samen met diverse medische disciplines, waaronder cardiologen, urologen, MDL-artsen, gynaecologen, dermatologen en internisten. In het geval van een afwijkende bevinding verloopt de doorverwijzing naar de reguliere zorg buitengewoon efficiënt. In de meeste gevallen wordt de diagnose bevestigd en wordt een vervolgbehandeling ingesteld. Prescan is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie, met 12 vestigingen en meer dan 70 medisch specialisten in binnen- en buitenland.  

De vacature

Voor de vestiging in Baarn zoeken wij op korte termijn een:

Echocardiografist (m/v)

 

Je verricht en beoordeelt zelfstandig het echocardiografisch onderzoek, in nauw overleg met de cardioloog. Er is tevens de mogelijkheid om, naast je werkzaamheden als echocardiografist, als functielaborant het team te versterken. In de bijscholing wordt door ons voorzien.

Wij vragen een enthousiaste collega, met een afgeronde opleiding tot echocardiografist. Collegialiteit, een cliëntgerichte visie en goede communicatieve vaardigheden spreken voor zich.

Informatie en sollicitatie

Het betreft een vacature als zelfstandig echocardiografist (ZZP) voor 8 tot 32 uur per week.

Het arbeidscontract en de arbeidsvoorwaarden worden ingevuld naar wens van beide partijen. Indien Prescan met je een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast worden tenminste twee referenties gevraagd, waarvan één bij je huidige/vorige werkgever.

 

Informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij dhr.  E. van Heel, directeur of dr. J. Willemen, cardioloog via telefoon: 074 255 92 55. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mevr. Danielle ten Bokum, afdeling P&O via telefoon: 074 255 92 55 of mail: d.tenbokum@prescan.nl.

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag