Prescan voor bedrijven

Preventief medisch onderzoek voor werkgever en werknemer, vaak zelfs zakelijk aftrekbaar.

Teamwork

Gezonde medewerkers zijn van essentieel belang voor een onderneming. Uw onderneming presteert goed als uw mensen goed presteren.

Investeren in de gezondheid van uw mensen, is investeren in de gezondheid van uw bedrijf. 

Voor bedrijven

Van het directie- en managementteam (MT) tot aan de werkvloer, allerlei afdelingen en soorten ondernemingen vinden hun weg naar Prescan. Al sinds 2003 is Prescan marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek. De afgelopen jaren hebben al meer dan 10.000 bedrijven onderzoek laten uitvoeren bij Prescan.

Voordelen

  • Inzicht in de individuele gezondheid en mogelijke gezondheidsrisico's
  • Fiscaal aftrekbaar (onder voorwaarden)
  • Kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek
  • Bevorden van persoonlijk presteren van de medewerker, verhoogt de medewerkerstevredenheid
 

Laat u adviseren over de zakelijke voordelen

Vraag een gesprek aan

Terugbelverzoek plaatsen

Of neem direct contact op met onze
onderzoekscoördinatie:

+31 (0)74 - 850 0279

Wat vinden bedrijven van onze onderzoeken?

Ervaringen van organisaties en ondernemers met preventief onderzoek van Prescan.

In de afgelopen 13 jaar hebben we voor veel organisaties preventief medische programma's vormgegeven en uitgevoerd. Voor grote én kleine organisaties. Altijd op maat, met onderzoeksprogramma's die perfect aansluiten bij de wensen van een organisatie. Met een eindresultaat waar iedereen wat aan heeft; om bewustwording te creëren, om mensen te activeren én om te motiveren actief met je gezondheid bezig te zijn.

 
 
Vorige
Volgende
 

Gratis kennisdocument
"Een gezonde zaak"

Hoe houdt u uw mensen gezond? U vindt in dit gratis te downloaden document 20 pagina's vol met praktische tips over het het actief bezig zijn met gezondheid binnen uw organisatie. Natuurlijk ook over toepassen van zakelijk preventief medisch onderzoek én een uitgebreid fiscaal hoofdstuk over aftrekbaarheid. Samengesteld door onze artsen en professionals.

Mensenwerk

Ondernemen is mensenwerk. Het succes van een onderneming hangt af van het functioneren en presteren van haar mensen. Een goede gezondheid is een vereiste om goed te kunnen presteren. Hoewel gezondheid niet te koop is, is het wel degelijk mogelijk hier inzicht in te krijgen. Hierdoor is het mogeljk invloed uit te oefenen op het verbeteren van de gezondheid en te sturen op (individuele) gezondheidrisico's. 

Prescan biedt diverse medische onderzoeken aan die een goed beeld geven van iemands gezondheid. We begeleiden en adviseren ondernemingen en professionals die willen investeren in gezondheid. Van de multionational tot aan het MKB, diverse soorten ondernemingen behoren tot onze clientèle. Bij een advies wordt uiteraard ook rekening gehouden met budgettaire mogelijkheden. 

Tevens is deze investering in veel gevallen ook nog eens zakelijk aftrekbaar!

Alle onderzoeken van Prescan worden aangeboden op maat, waarbij er gekeken wordt naar medische historie, erfelijke belasting en lichamelijke klachten van uw medewerkers. Laat u vrijblijvend adviseren door onze zakelijke adviseurs. 

Zakelijk aftrekbaar
Veel ondernemers zijn niet op de hoogte van de fiscale voordelen omtrent kosten voor medisch onderzoek. Daarom willen we dit graag onder de aandacht brengen. Ondernemers die kiezen voor een preventief medisch onderzoek, zoals een Total Body Scan, kunnen namelijk profiteren van zakelijke voordelen. Want wanneer de kosten van preventief medisch onderzoek in het belang zijn van de onderneming betaalt de fiscus hier een deel aan mee. Hierbij geldt uiteraard wel dat de kosten van de onderzoeken altijd dienen te worden gemaakt met het oog op de continuering van de onderneming. Voor meer informatie over dit onderwerp, zijn wij bereikbaar op 074 - 850 0279

Prescan voor Bedrijven

Ons team adviseert je over preventief onderzoek voor bedrijven

Marlies Bloemsma

Marlies Bloemsma

Anneloes Dijkstra

Anneloes Dijkstra

Julian Kienhuis

Julian Kienhuis

Daisy Leussink

Daisy Leussink

Renate Hansté

Renate Hansté

Lisette Bernhards

Lisette Bernhards

George Broekhuizen

George Broekhuizen

Gerben Kobus

Gerben Kobus

 

Gastenboek reacties van onze
cliënten bekijken?

We gebruiken een onafhankelijk platform voor korte ervaringen van onze cliënten.
Inmiddels hebben we meer dan 1000 beoordelingen en scoren we een 9+.

Feedback Company

Een recente beoordeling:

“Vriendelijke ontvangst. Goede begeleiding.
Ze nemen de tijd voor je, kort samengevat.
Een fijne ervaring met een geruststellende afloop.”

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    074 - 850 0279
    Stel een vraag