Meer grip op je gezondheid

Preventief Medisch Onderzoek

In één dag inzicht in je gezondheid, door de beste artsen en meest moderne onderzoekstechnieken.

Home Preventief Medisch Onderzoek

Preventief Medisch Onderzoek

Je wil graag weten hoe het met je gezondheid gesteld is, voor de zekerheid of omdat je klachten ervaart. In dat geval kan preventief medisch onderzoek uitkomst bieden.

 

Wat is een bodyscan?

Preventief medisch onderzoek is er in verschillende vormen. Om een beeld te krijgen van je algehele gezondheid, bieden wij een bodyscan aan.

Een bodyscan – ook wel bekend als gezondheidsscan, full body scan of total body scan – geeft inzicht in je huidige gezondheidssituatie. Daarnaast kan het ook een verklaring geven voor eventuele klachten. Hierdoor kunnen aandoeningen in een vroeg stadium worden gesignaleerd.

Een body scan bestaat uit MRI-scans van je belangrijkste organen en bloedvaten en kan worden uitgebreid met gerichte onderzoeken zoals een hartonderzoek, maag- en darmonderzoek en laboratoriumonderzoek. Iedereen is anders, daarom stellen we een preventieve gezondheidscheck op maat samen. De kosten van een body scan zijn per onderzoeksprogramma verschillend, er is al een bodyscan vanaf €990,-.

Specifieke klachten? Kies voor een gericht onderzoek.

Je wilt graag een check-up van een specifiek lichaamsdeel. Gewoon voor de zekerheid, omdat je wat vage klachten hebt of er sprake is van erfelijke aandoeningen. Wij snappen je en bieden daarom een ruim aanbod aan diagnostische onderzoeken. Met én zonder verwijzing. Van laboratoriumonderzoek tot losse scan. En meestal krijg je de uitslag direct dezelfde dag, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wij helpen je graag verder.