Run For KiKa in New York

Genieten doe je het liefst zo lang mogelijk en je wilt graag nog zoveel bijzondere momenten meemaken.

Mijlpalen en historische gebeurtenissen die je je over 20 jaar nog kunt herinneren. Waar je toen was, en nóg mooier, met wie je toen was. Onze collega Anouk van Hannen gaat één van die bijzondere momenten meemaken op 4 november 2018. Want zij gaat de marathon lopen voor KiKa in New York. Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een marathon lopen. Die droom wordt voor Anouk nog mooier omdat ze hem gaat lopen voor KiKa. Hardlopen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. 

Anouk: “Op 4 november 2018 ga ik de TCS New York City Marathon lopen. Niet alleen voor mezelf maar vooral voor kinderen met kanker. Ik heb besloten om mee te doen omdat ik graag een keer iets voor een ander wilde doen en dit een mega uitdaging was. Ik heb gekozen voor KiKa omdat er jaarlijks bij ruim 550 kinderen kanker wordt geconstateerd en er op dit moment 75% van de kinderen geneest.”

Ruim 42 kilometer lang genieten, met kippenvel op de armen, hardlopend door The Big Apple waar ruim 1 miljoen toeschouwers je naar de finish juichen. Met ruim 50.000 deelnemers is deze marathon de grootste van de wereld. Sinds de oprichting van Run for KiKa Marathon in 2010 is het elk jaar een groot succes en zijn er al miljoenen euro´s opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Prescan is trots op het feit dat één van onze collega’s deze uitdaging aangaat en daar willen we haar graag bij helpen. Daarom sponsoren wij vanaf 1 oktober een maand lang 10 euro van elk verkochte Total Body Scan! 

Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan!

Anouk: “Ik draag mijn steentje bij door deze 42,195 km te lopen en zo veel mogelijk geld op te halen. Voor dit laatste heb ik ook de hulp nodig van anderen nodig! Ik ren kinderkanker de wereld uit, help jij mee? Je hoeft er bijna niks voor te doen, ik ren ‘m wel!

Doneer nu 

 

Total Body Scan

In één dag inzicht in uw gezondheid, direct de uitslag.

We geloven in gezondheidszorg, meer dan in ziekenzorg. Dat je er beter op tijd bij kunt zijn, dan te laat. Daarom zijn wij er. Voor jou. Voor het leven. Wij geloven dat je jezelf moet kunnen laten onderzoeken, wanneer je waarde aan het leven hecht en jezelf een lang leven gunt. Vanuit klachten of preventief, omdat je zelf je lichaam het allerbeste aanvoelt. We spreken uit eigen ervaring dat er dan een plek moet zijn waar je terecht kunt, waar een team van de beste medische specialisten voor je klaarstaat en waar men alle tijd voor je heeft.

Onze Total Body Scan is een preventief medisch onderzoek, waarbij het gehele lichaam wordt onderzocht. Ons team Verpleegkundige Onderzoekscoördinatie zorgt voor een advies op maat, zodat een Prescan-onderzoek perfect bij je past. Want wij geloven in maatwerk. Ben je benieuwd naar je gezondheid, of heb je klachten? 

 Bekijk onze onderzoeksprogramma’s

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?