Tijd voor frisse lucht.

Gratis deelnemen aan de stoppen met roken cursus van Ik Stop Ermee - één keer 4 uur, en je bent een niet-roker.

 

Het is onze missie je te helpen gezond oud te worden. En roken staat dat nou nét in de weg. Onze preventieve onderzoeken lossen dat niet op. Of je nou dagelijks rookt, of alleen in weekenden - het maakt niet uit. Dagelijks rookt nog steeds 17,2% van de Nederlanders. En dat is jammer, want je mist er niks aan wanneer je niet rookt. Wist je dat een roker gemiddeld 2,3 stoppogingen onderneemt? En dat de meeste rokers het liefst willen stoppen, maar niet zo goed weten hoe? Uit eigen ervaring (wij zijn ook maar mens, immers) weten we hoe groot je dit kan maken in je hoofd, hoeveel je tegen het moment opkijkt wat jouw stopdatum, jouw D-day zou kunnen zijn.

En wat nou als we je vertellen dat het helemaal niet zo moeilijk is om te stoppen? Dat je bijvoorbeeld vanalles wijs wordt gemaakt over het belang van nicotinevervangers? Wist je wel dat de eigenaar van de grootste leverancier van nicotinevervangers óók Philip Morris is? 

Na vier uurtjes in de bioscoop nooit meer roken. 

Daarom werken we samen met Stichting Ik Stop Ermee én geven deze cursus gratis weg. Gewoon, omdat het kan. En omdat het Stoptober is. In oktober, november en december in diverse plaatsen door het land, in een bioscoopzaal.

Deze cursus hanteert écht een andere aanpak, met een hoog slagingspercentage. Eén training van 4 uur en nooit meer behoefte aan een sigaret - je kunt 't je bijna niet voorstellen. Hoe is de cursus opgebouwd?

  • Waarom rook je (nou echt)?
  • Waarom is stoppen zo ingewikkeld (fysiek en mentaal)?
  • Hoe niet te stoppen (o.a. minderen, onthouding, vervangen, eten, medicijnen en twijfel).
  • Hoe wél te stoppen en wat je precies kunt verwachten nadat je gestopt bent.

We hebben het niet over redenen waarom je zou moeten stoppen, want die ken je wel. Ik Stop Ermee gebruikt kennis van de tabaksindustrie tégen de tabaksindustrie. Je krijgt een soort stappenplan bestaande uit twee stappen en 7 eenvoudige instructies.

De enige voorwaarde: je moet wel écht willen stoppen!

Meld je nu gratis aan.

Hieronder vind je de mogelijkheden t/m eind december 2018. We hebben beperkt plek, want stichting Ik Stop Ermee heeft een volle agenda. Wist je dat normaliter bijna € 100,- voor deze cursus betaalt?

 

Pathé Hengelo - Donderdag 8 november 18:00-22:30 uur

Helaas, al helemaal volgeboekt!

Pathé Groningen - Maandag 12 november om 18:00 – 22:30 uur

Aanmelden

Pathé Buitenhof Den Haag - Maandag 19 november 18:00 – 22:30 uur

Aanmelden

Pathé Arena Amsterdam - Woensdag 21 november 18:00 - 22:30 uur

Helaas, al helemaal volgeboekt!

Pathé Eindhoven - Maandag 26 november 18:00 - 22:30

Helaas, al helemaal volgeboekt!

Pathé Utrecht Leidsche Rijn - Maandag 26 november 18:00 - 22:30.

Helaas, al helemaal volgeboekt!