Hersentumor

Een hersentumor kan beter te behandelen zijn indien dit in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt, afhankelijk van de lokalisatie, het tumortype en het stadium. Prescan biedt je de mogelijkheid dit preventief te laten onderzoeken. Een MRI scan van het hoofd kan duidelijkheid geven over een hersentumor.

Hersentumoren kunnen aanleiding geven tot verstoorde hersenfuncties en tot de dood leiden. Ze worden onderverdeeld in goedaardige en kwaadaardige tumoren. Goedaardige hersentumoren zijn vaak makkelijker te behandelen. Kwaadaardige hersentumoren moeilijker te opereren, aangezien zij doorgroeien in omliggend weefsel.

Prescan is al jaren de marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek. Met de meest geavanceerde MRI en CT scans kunnen wij hersentumoren lokaliseren. Bovendien is het met een dergelijke scan ook mogelijk de kans op een hersenbloeding of herseninfarct te verkleinen.Ook voeren wij uitgebreide bloedonderzoeken uit waarbij diverse bloedwaarden zoals bloedvetten, orgaanfuncties, glucose, PSA (prostaat) gemeten kunnen worden.

Contact opnemen

Wil je meer inzicht in je gezondheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 074 - 255 9 255 of maak online een afspraak.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?