Longemfyseem

Een ernstige longziekte is het longemfyseem. Longemfyseem is een aandoening van de luchtwegen. De belangrijkste oorzaak van longemfyseem is roken. Ook kan longemfyseem ontstaan door langdurig te werken in een omgeving waarbij er veel stofdeeltjes van metaal of steen in de lucht hangen.

Bij longemfyseem worden in de longen afwijkingen gevonden in de kleinere luchtwegen, de bloedvaten en het longweefsel. In de loop der jaren worden vooral de longblaasjes beschadigd.

De innovatieve Total Body Scan biedt je een totaalbeeld van het lichaam. Tijdens dit onderzoek worden bloedvaten en de meest vitale organen zoals de hart, bovenbuik en onderbuik organen gecontroleerd. Bij ons kun je zonder een verwijzing van de specialist terecht. Wij zijn er voor jou en geven je zekerheid over je gezondheid.

Kies voor een preventief medische onderzoek via Prescan. Met ons medisch onderzoek stellen wij je in de gelegenheid er op tijd bij te zijn of om meer zekerheid te krijgen over je gezondheid.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbieden van preventief medisch onderzoek in zowel binnen - als buitenland. Met de modernste apparatuur verrichten wij de beste preventieve onderzoeken. Hierdoor kan een longemfyseem op tijd ontdekt worden.

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op en laat je preventief onderzoeken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag