Darmkankeronderzoek

Ieder jaar komen er in Nederland bijna 13.000 mensen met darmkanker bij. Uit onderzoek blijkt dat als darmkanker vroegtijdig ontdekt wordt, de kans op genezing maar liefst negentig procent is. Het is dus cruciaal om darmkanker vroegtijdig te vinden. Dit kan met het darmkankeronderzoek van Prescan. 

Lees meer over het Darmonderzoek van Prescan.

Het darmkanker onderzoek van Prescan

Omdat dikke darmkanker vaak ontstaat uit goedaardige poliepen en lange tijd aanwezig kan zijn zonder dat er klachten zijn, hebben zowel de Nederlandse Gezondheidsraad als KWF Kankerbestrijding aanbevolen mensen van 50 jaar en ouder te screenen op deze ziekte. Bij Prescan gebeurt screening van de dikke darm door middel van een coloscopie. Er wordt een flexibele slang het lichaam ingebracht waarmee het maagdarmkanaal onderzocht wordt. Hierbij wordt gekeken naar ontstekeningen, poliepen en tumoren. Het darmkanker onderzoek wordt onder een lichte narcose uitgevoerd.

Een darmkankeronderzoek laten uitvoeren?

Wilt u een darmonderzoek laten uitvoeren om, bij eventuele aanwezigheid van een aandoening, de kans op genezing mogelijk aanzienlijk te vergroten? Bel dan met Prescan voor meer informatie over het darmkanker onderzoek of maak online een afspraak.

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?