ECG / Elektro cardiogram

U voelt zich vermoeid, heeft het gevoel dat uw hart soms op hol slaat. Of misschien heeft u geen klachten, maar wilt u uit voorzorg een ECG-scan laten uitvoeren. Bij Prescan ® kunt u vrijwel meteen terecht, zonder verwijsbrief van uw arts. U heeft dus snel duidelijkheid.

Hoe werkt een ECG-onderzoek bij Prescan?

Een ECG (elektrocardiogram) laat zien hoe het hart functioneert. Er worden elektroden op de huid geplakt, die uw hartslag registreren. Dit kan in rust, maar ook tijdens een inspanning. Hartritmestoornissen, doorbloedingsstoornissen, maar ook bijvoorbeeld een doorgemaakt hartinfarct kunnen we op deze manier signaleren. Het ECG-onderzoek duurt ongeveer een half uur en wordt beoordeeld door ervaren artsen. De uitslag krijgt u direct na het onderzoek, zodat u weet waar u aan toe bent.

Marktleider

Prescan ® is marktleider op het gebied van preventief onderzoek. Onze cliënten zijn bijzonder tevreden, zo blijkt elke keer weer uit onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek: 

  • Bij Prescan ® kunt u binnen een week terecht.
  • We werken met de meest geavanceerde apparatuur.
  • De uitslag krijgt u meteen na de ECG.
  • Onze artsen nemen de tijd de uitslag van uw ECG-onderzoek uitgebreid met u door te nemen. 
  • Mocht uit de ECG-scan blijken dat er iets aan de hand zijn, dan kunnen wij u desgewenst verder begeleiden.

Maak direct een afspraak voor een electro cardiogram. Indien u graag deskundig door ons geinformeerd wenst te worden kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Prescan.

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Esther Verhoef
Esther Verhoef
Willeke van Ammelrooy
Willeke van Ammelrooy
Winsor Harmon
Winsor Harmon
Yvonne Loef
Yvonne Loef
Leon de Winter
Leon de Winter
Tineke Schouten
Tineke Schouten

The Feedback Company

9,4
Bekijk alle 1853 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Zeer professionele en uiterst kundige Radioloog, en fantastische begeleiding en opvang van mevr Boogaard.”

Dhr. S. Beelen

06 augustus 2017
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?