Echocardiografie

U voelt zich niet helemaal gezond. Of misschien denkt u dat het prima gaat, maar wilt u uit voorzorg een hartonderzoek laten uitvoeren. Gelukkig gaan onze cliënten bijna altijd opgelucht naar huis. Slechts af en toe blijkt uit een echocardiografie dat er iets aan de hand is. Afwijkingen kunnen we veelal in een zeer vroeg stadium signaleren. En hoe eerder deze ontdekt worden, hoe beter ze over het algemeen te behandelen zijn.

Hoe werkt een hart onderzoek van Prescan®?

Tijdens een echocardiografie maken we live bewegende beelden van uw hart. Onze artsen beoordelen daarmee op zorgvuldige wijze het functioneren van uw hart. Het onderzoek kost slechts 15 minuten, daarna heeft u rust en duidelijkheid. De Prescan ® echocardiografie wordt uitgevoerd door deskundige medewerkers en beoordeeld door een zeer ervaren arts. Direct na de echocardiografie krijgt u de uitslag. Dan weet u waar u aan toe bent.

Marktleider preventief onderzoek

Prescan ® heeft jarenlange ervaring. Onze cliënten geven aan dat ze het bijzonder prettig vinden direct bij ons terecht te kunnen, zonder een verwijsbrief van hun arts. Bij ons staat u voorop. We willen dat u naar huis gaat met een positief gevoel over onze uitgebreide service en dienstverlening. Artsen nemen de tijd om de uitslag zorgvuldig met u door te nemen en we werken vanzelfsprekend met uitstekende apparatuur. En mocht uit de echocardiografie blijken dat u verdere medische hulp nodig heeft, begeleiden wij u naar het vervolgtraject.

Maak direct een afspraak voor een echocardiografisch onderzoek. Indien u graag deskundig door ons geinformeerd wenst te worden kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Prescan, dit kan via onderstaand contactformulier of direct te bellen op: 074 - 255 9 255

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag