Gastroscopie

Gastroscopie maagonderzoek

U heeft vage maag- en/of darmklachten, maar weet niet waar deze vandaan komen? Dan kan een gastroscopie maagonderzoek bij Prescan ® uitsluitsel geven. Gelukkig gaan de meeste cliënten na een preventief medisch onderzoek bij Prescan ® opgelucht naar huis.

In slechts enkele gevallen blijkt dat er iets mis is. In dat geval is het voordeel van een onderzoek bij Prescan dat een aandoening over het algemeen beter te genezen is als deze in een vroegtijdig stadium wordt geconstateerd. Dankzij onze samenwerking met bijzonder hoog aangeschreven artsen en de allernieuwste apparatuur kunnen wij symptomen in een vroegtijdig stadium opsporen.

Wat is een gastroscopie onderzoek?

Bij een gastroscopie onderzoekt de arts of er letsels zijn aan de slokdarm, de maag en het eerste deel van de twaalfvingerige darm. Daarvoor brengt hij via de mond een flexibele slang - de gastroscoop - in het lichaam van de cliënt. Het onderzoek is niet pijnlijk en u wordt nauwelijks gehinderd in uw ademhalen. Het onderzoek duurt 30 tot 40 minuten.

Waarom gastroscopie onderzoek bij Prescan?

Prescan ® is niet voor niets marktleider. Wij kennen geen wachtlijsten en nemen uitgebreid de tijd om de uitslag van uw gastroscopie met u door te nemen. Uit onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek blijkt elke keer dat onze cliënten bijzonder tevreden zijn over onze service en diensten.

Een gastroscopie van Prescan gaat verder dan het onderzoek alleen. Mocht er blijken dat er iets aan de hand is, dan kunnen wij onze bevindingen met uw eigen arts bespreken en u indien nodig naar het vervolgtraject begeleiden.

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?