MRI-scan borst

U vermoedt dat er iets aan de hand is, maar weet het niet zeker. Of misschien voelt u zich prima, maar wilt u uit voorzorg een mri scan van de borst laten uitvoeren.

Slechts een enkele keer blijkt na een mri scan van de borsten dat er iets aan de hand is. Gelukkig gaan onze cliënten bijna altijd opgelucht naar huis. Onvolkomenheden kunnen we al in een zeer vroeg stadium signaleren. En over het algemeen geldt dat de kans op genezing groter is als een aandoening al in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt.

Hoe ziet het MRI onderzoek van de borsten bij Prescan eruit?

De MRI is niet meer dan een ruime tunnel met daarin een verschuifbare tafel. Tijdens het onderzoek ligt u op deze tafel.  Van buitenaf kunnen we afbeeldingen van de binnenzijde van uw borst maken. De werking is niet gebaseerd op röntgenstraling, maar op magnetische velden en radiogolven. U voelt er niets van. De mri borsten duurt ongeveer 30 minuten, waarin u helemaal stil moet liggen. Het spreekt voor zich dat er altijd iemand aanwezig is om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen.

Waarom een MRI borsten bij Prescan?

Prescan® kent geen wachtlijsten. Maar er zijn meer redenen voor het feit dat wij marktleider zijn. Onze cliënten blijken keer op keer bijzonder tevreden te zijn over onze diensten en de service die wij bieden.

Direct na het onderzoek krijgt u de uitslag en we nemen uitgebreid de tijd om alle uitslagen door te nemen. Indien er iets mis is kunnen wij onze bevindingen bespreken met uw eigen arts en u naar het vervolgtraject begeleiden. 

Gerichte MRI scans van Prescan (binnen 2 dagen)

Bij Prescan kunt u niet alleen terecht voor een MRI scan van uw knie, ook voor andere gerichte MRI scans kunt u (ook zonder verwijzing) binnen 2 dagen geholpen worden. Bijvoorbeeld voor één van onderstaande MRI scan onderzoeken.

  • MRI scan nek
  • MRI scan wervelkolom
  • MRI scan schouder
  • MRI scan rug
  • MRI scan heup
  • MRI scan hoofd
  • MRI scan onderbuik
  • MRI scan bovenbuik
  • MRI scan longen

Lees meer over de prijzen van deze gerichte MRI onderzoeken en neem vrijblijvend contact op met een van de verpleegkundige onderzoekscoördinatoren van Prescan. Dan weet u zeker dat u snel en deskundig wordt geholpen.

Een dag bij Prescan

Je bent in goede handen. Vriendelijke begeleiding en medische professionals.

Het is onze bedoeling om jouw dag bij Prescan zo aangenaam mogelijk te maken. Wij beseffen ons maar al te goed dat het een behoorlijke stap kan zijn om je te laten onderzoeken. Wat gaan ze vinden? Als ik maar gezond ben..

Weet dat wij dit al vele jaren doen en onze clientbegeleiders en artsen rekening houden met gezonde spanning. Bekijk deze video's om te zien hoe een onderzoek bij ons gaat.

 
Vorige
Volgende

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.