MRI enkel of voet

Uw enkel of voet functioneert niet zoals het zou moeten. U heeft pijn of  wordt belemmerd in uw bewegingen. Maar wat er nu precies aan de hand is, dat is niet duidelijk. Met een mri enkel of een mri voet, kunnen we snel en doeltreffend bepalen waar klachten vandaan komen. Dat is de eerste stap naar herstel. Want hoe eerder onvolkomenheden opgespoord worden, hoe beter en sneller de genezing over het algemeen verloopt. Prescan ® kent geen wachtlijsten. Bij ons kunt u snel terecht. Dat voorkomt onnodige pijn en onnodig lang ziekteverzuim.

Wat houdt het onderzoek in?

De mri kunt u vergelijken met een tunnel met daarin een verschuifbare tafel. Tijdens de mri scan ligt u daarop. Met behulp van magnetische velden en radiogolven maken we ’beelden van de binnenzijde van uw enkel, voet of gewricht. Een mri enkel of mri voet duurt ongeveer 20 minuten. De uitslag krijgt u meteen daarna.

Waarom een MRI scan van uw enkel / voet bij Prescan?

Prescan ® is marktleider op het gebied van preventief onderzoek. Wij stellen uw belangen en uw wensen voorop, dat maakt het verschil: 

  • Uitvoerige intake door BIG-gecertificeerde onderzoekscoördinatoren.
  • Bij ons kunt u binnen een week terecht.
  • We werken met de meest geavanceerde mri apparatuur.
  • Op de uitslag van de mri enkel of mri voet hoeft u niet te wachten: die krijgt u direct na het onderzoek. 
  • Onze artsen nemen nog de tijd om hun diagnose duidelijk uit te leggen. 
  • Als onverhoopt mocht blijken dat er echt iets aan de hand is, dan kunt u rekenen op goede nazorg.


Lees verder over de MRI voet/enkel

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?