MRI scan nek en hals

Nekklachten zijn bijzonder vervelend en kunnen u behoorlijk belemmeren in uw bewegingen. Om te voorkomen dat de klachten verergeren, is het belangrijk te weten waar de pijn precies vandaan komt. Bij Prescan ® kunt u een gerichte mri scan voor uw nek uit laten voeren. Die maakt over het algemeen heel veel duidelijk. Ook aparte onderzoeken van halswervels en de weke delen in de hals zijn mogelijk. Zo wordt goed in beeld gebracht waar uw klachten vandaan komen. We werken met de beste mri-apparatuur en kunnen dan ook vaak de kleinste onvolkomenheden opsporen. 

Hebt u nekklachten, onderneem dan zo snel mogelijk actie door een afspraak te maken voor een scan van uw nek. Des te vroeger de oorzaak van uw nekklachten opgespoord wordt, des te beter deze over het algemeen te behandelen is.

Wat houdt een mri scan nek in?

De mri nek duurt slechts 20 minuten. U ligt op een lange tafel, die langzaam door een ruime tunnel geleid wordt. Met radiogolven in combinatie met een heel sterke magneet maken we honderden foto’s van uw nekgewricht, kraakbeen, spieren en pezen. Daardoor kunnen we een goede diagnose stellen van de oorzaak van uw nekklachten.  Prescan ®  kent geen wachtlijsten. Voor een scan van uw nek kunt u dan ook snel bij ons terecht. Direct de MRI scan van uw nek krijgt u de uitslag van een gespecialiseerde arts. Hij/zij neemt uitgebreid de tijd om de bevindingen van de mri nek met u door te nemen.

De meeste mensen kiezen voor Prescan ®

Prescan ® is marktleider op het gebied van preventief onderzoek. Klanten geven ons een 8,5, blijkt uit tevredenheidsonderzoeken. We weten hoe belangrijk een goede diagnose is en hebben de modernste apparatuur en de beste specialisten. Een belangrijke reden om voor Prescan ® te kiezen, naast de deskundigheid, is e uitgebreide service. U bent verzekerd van een optimale begeleiding en krijgt uitgebreid advies. Voor, tijdens  én na de mri scan van uw nek.


Lees verder over MRI scan nek » 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.