MRI wervelkolom

Osteoporose, hernia en slijtage zijn enkele van de aandoeningen die vroegtijdig kunnen worden aangetoond met een MRI scan van de wervelkolom. Voor snelle en nauwkeurige scan resultaten, gaat u naar Prescan.

Wij zijn al jaren de marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek. Onze klanten in Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk zijn uitermate tevreden. U wordt door ons vriendelijk ontvangen in een gastvrije omgeving. U voert vervolgens een persoonlijk gesprek met een arts. Uw vragen betreffende het maken van een MRI scan van de wervelkolom worden uitvoerig besproken en beantwoord. Verder maken wij naast MRI scans van de wervelkolom ook scans van de schedel, gewrichten, bloedvaten en organen.

Het maken van een MRI scan van uw wervelkolom duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Indien er bij u sprake is van een pacemaker, insulinepomp, binnenoorimplantaat of elektronische neurostimulatoren, kan er in overleg in plaats van een MRI, een CT scan gemaakt worden van uw wervelkolom.

Verder doen wij ook uitgebreide laboratorium onderzoeken, die onderverdeeld worden in bloedonderzoek, urine- en ontlastingonderzoek. Met bloedonderzoek kunnen diverse bloedwaarden zoals glucose, bloedvetten, orgaanfuncties enzovoorts gemeten worden.

Wilt u meer weten over de MRI scans die wij van de wervelkolom, gewrichten, schedel en organen maken? Neemt u telefonisch contact met ons op of kiest u voor online afspraak maken.

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?