Hartcontrole: een scan van uw hart

U denkt dat er misschien iets met uw hart aan de hand is. Of u voelt zich goed,  maar u wilt  zekerheid. Bij Prescan ® kunt u direct terecht. Omdat we met de meest geavanceerde scan apparatuur werken, kunnen we de kleinste onvolkomenheden al heel vroeg signaleren. Dat is belangrijk, want in de regel zijn aandoeningen dan nog het beste te behandelen.

Hoe werkt een hartcontrole van Prescan®?

Het kost slechts 10 minuten, daarna heeft u rust en duidelijkheid. De scan hart wordt uitgevoerd door zeer goed opgeleide medewerkers en een ervaren arts beoordeelt de resultaten. Die krijgt u direct na de hartcontrole te horen. Dan weet u waar u aan toe bent.

Marktleider preventief medisch onderzoek

Prescan® is niet voor niets marktleider op het gebied van preventief onderzoek. Uit onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek blijkt elke keer weer dat onze cliënten bijzonder tevreden zijn over onze service en onze diensten. 

  • We kennen geen wachtlijsten. 
  • Direct na de hartcontrole krijgt u de uitslag. 
  • We nemen rustig de tijd om de uitslag van uw hart scan met u door te nemen.
  • We werken met bijzonder goed aangeschreven artsen en de allernieuwste apparatuur.

De medische intakes worden uitgevoerd door onderzoekscoördinatoren, allen met een medische achtergrond en BIG-geregistreerd. We vinden dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan de hart scan alleen. Mocht er iets aan de hand zijn, dan begeleiden wij u naar het vervolgtraject en bespreken onze bevindingen met uw eigen arts.

Lees meer over een cardiologisch onderzoek van het hart » 

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?