Prostaatkanker scan

Protaatkanker is een van de meest voorkomende kankersoorten bij Westerse mannen. Hebt u prostaatklachten, of wilt u meer duidelijkheid, dan is het prettig zo spoedig mogelijk te weten of er echt iets aan de hand is. Dat kan heel snel met de check prostaatkanker bij Prescan ®. Bij ons zijn er geen wachttijden en we werken met de meest geavanceerde apparatuur. En ter geruststelling: meestal gaan onze cliënten opgelucht naar huis.

Hoe werkt de check prostaatkanker van Prescan®?

Om te onderzoeken of u prostaatkanker heeft, zijn er verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk een MRI van de prostaat te maken, maar meestal valt een uitgebreider urologisch onderzoek aan te bevelen. Middels dit onderzoek krijgt u meer informatie over eventuele klachten of mogelijke aandoeningen zoals prostaatkanker, een vergrote prostaat, prostaatontstekingen, nierproblemen, nierstenen en andere urologische problemen. U kunt dit onderzoek ondergaan bij klachten, maar ook preventief om aandoeningen voor te zijn.

De urologische check-up bestaat uit;

  • Echo prostaat / blaas / nieren
  • Inwendig onderzoek
  • Bloed en urineonderzoek (PSA check)
  • Uitgebreid artsconsult (45 min)

 

Waarom Prescan®?

Als het gaat om preventief onderzoek, dan is Prescan ® marktleider. Uit onafhankelijk tevredenheidonderzoek blijkt telkens opnieuw dat onze cliënten onze service en dienstverlening bijzonder waarderen.

  • Prescan ® werkt zonder wachtlijsten
  • Prescan ® werkt uitsluitend met de beste scanapparatuur 
  • De Prescan ® artsen geven u direct na de check prostaatkanker hun bevindingen en nemen rustig de tijd om al uw vragen te beantwoorden
  • Prescan ® vindt goede nazorg vanzelfsprekend
  • Deskundige intake door BIG-gecertificeerde onderzoekscoördinatoren

Maak direct een afspraak voor een scan op prostaatkanker. Wilt u graag deskundig door ons geïnformeerd worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Prescan.

 

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?