Nekklachten

Nekklachten kunnen een aanzienlijke impact hebben. Immers, voortdurend zeurende pijn of felle pijnscheuten tasten het plezier in het dagelijks leven behoorlijk aan. Heeft u nekklachten en wilt u zekerheid over de oorzaak ervan? Met een MRI scan krijgt u over het algemeen snel duidelijkheid. Dat is van wezenlijk belang, want hoe eerder eventuele aandoeningen opgespoord worden, hoe beter ze vaak te behandelen zijn.

Waar komen nekklachten vandaan?

Er zijn tal van oorzaken waardoor je last kunt hebben van nekklachten. Nekklachten kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een nekhernia, of rugwervelaandoeningen. Ook botontkalking (osteoporose) kan de oorzaak zijn, slijtage of een reumatische aandoening. In sommige gevallen heeft men nekklachten ten gevolge van een verkeerde houding.

Ontdek de oorzaak van uw nekklachten

Een snelle en nauwkeurige diagnose is belangrijk voor een voorspoedig herstel. Om precies te achterhalen wat er aan de hand is, zou het goed zijn om een MRI scan te laten doen. Daarmee worden honderden foto’s van de binnenzijde van uw lichaam gemaakt. Helaas zijn er vaak lange wachtlijsten als u een MRI scan wilt laten uitvoeren via de reguliere zorgkanalen. Onze organisatie heeft zich toegelegd op het doen van preventief onderzoek. Omdat wij op commerciële basis werken, kunt u zonder verwijzing van uw arts terecht. We kennen geen wachtlijsten en werken met de meest geavanceerde apparatuur en zeer vakkundige artsen. We weten hoe vervelend het is om lang in onzekerheid te zitten, daarom nemen wij  direct na het onderzoek de resultaten zorgvuldig met u door. Dan weet u waar u aan toe bent. Mocht er aanleiding toe zijn, dan spelen we desgewenst de uitslagen door aan uw eigen arts. Lees alles over de MRI nek van Prescan ®.

Voor meer informatie kunt u bellen op het telefoonnummer: 074 - 255 9 255 of een afspraak maken via het contactformulier.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?