De Total Body Scan van Prescan

Krijg in 1 dag inzicht in je gezondheid.

 
Gratis eerste medische consult

vanaf €890*

Total Body Scan

Wat mag je van ons verwachten?

  • 14 jaar ervaring, specialist in uitvoeren van preventief medisch onderzoek
  • de beste kwaliteit, gemiddeld beoordeeld met een 9,4
  • onze volledige aandacht voor jou, van eerste gesprek tot nazorg

Al meer dan 60.000 mensen gingen je voor!Al meer dan 60.000 mensen gingen je voor!

Direct inzicht in je gezondheid

Onze Total Body Scan geeft in een dagdeel inzicht in je belangrijkste organen en bloedvaten, door middel van 5 MRI-scans. Wanneer je vrijblijvend een afspraak met ons maakt, zorgen we ervoor dat je direct met een verpleegkundige spreekt. Een medische intake staat namelijk aan de basis van een persoonlijk onderzoeksprogramma.

Geen wachttijden, geen verwijzing

Je kunt bij ons snel terecht voor een onderzoek. Je hebt hiervoor geen verwijzing van een huisarts nodig. Daarnaast ontvang je direct na je onderzoek de uitslag, zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

Professionals met jarenlange ervaring

Wij begrijpen dat het best een stap kan zijn om voor een Total Body Scan te kiezen. Weet dat onze tientallen artsen jarenlange ervaring hebben met preventief medisch onderzoek. Je bent bij ons in goede handen.

 

Waarom een Total Body Scan?

Direct inzicht in je gezondheid met de Total Body Scan van Prescan®

Een Total Body Scan is een volledig lichamelijk onderzoek, waarbij gericht gezocht wordt naar bepaalde aandoeningen. Meestal maken we gebruik van verschillende onderzoeksmethoden, omdat sommige organen vragen om een andere methode dan een andere.

Het zwaartepunt ligt op uitsluiting van hart- en vaatziekten en kanker. Daarnaast kunnen we specifiek kijken naar bepaalde klachten of (familiaire) risicofactoren. Er zijn verschillende onderzoeksprogramma's. In een gesprek met jou stellen we het programma samen dat het beste bij je past. Afhankelijk van het programma kan de duur van je onderzoek een dagdeel tot 2 dagen betreffen.

Praktische informatie

Contact

Specifieke vragen? Neem dan gratis contact met ons op. Hier vind je onze gegevens. Wist je dat we op werkdagen ook een livechat bieden?

Lees verder

Meer weten?

Lees hier meer over Prescan, onze onderzoeken en onze medewerkers.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Een vrijblijvende afspraak maken voor een Total Body Scan?

Wist je dat we jouw vragen over onze onderzoeken tijdens een gratis consult kunnen beantwoorden ?

Jouw dag, onze zorg.

Bekijk de video's over een dag in een van onze klinieken

Het is onze bedoeling om jouw dag bij Prescan zo aangenaam mogelijk te maken. Wij beseffen maar al te goed dat het een behoorlijke stap kan zijn om je te laten onderzoeken.

Wat gaan ze vinden? Als ik maar gezond ben.. Weet dat wij dit al vele jaren doen en onze cliëntbegeleiders en artsen rekening houden met gezonde spanning die je tijdens je onderzoeken kunt ervaren.

 
 
Vorige
Volgende

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    074 - 255 9 255
    Stel een vraag