Home Veelgestelde vragen Waarom biedt Prescan een COVID-19 antistoffentest aan?

Waarom biedt Prescan een COVID-19 antistoffentest aan?

Prescan krijgt veel vragen van haar cliënten of deze test aangeboden kan worden.

Prescan ondersteunt hen graag en daarom bieden wij deze COVID-19 antistoffentest aan in combinatie met een Total Body Scan (herhaal)onderzoek met een uitgebreid laboratorium onderzoek. We leven in een vrije Europese markt. De laboratoria waarmee Prescan samenwerkt worden ook ingezet voor de reguliere kanalen, via de GGD en (huis)artsen.

BELANGRIJK:

De COVID-19 antistoffentest kan enkel worden gebruikt om te kijken of u een infectie heeft gehad met het COVID-19 (corona)virus. Een positieve test biedt geen garantie voor immuniteit. Hierover is nog teveel onduidelijk en lopen meerdere wetenschappelijke onderzoekstrajecten. In dit wetenschappelijk onderzoek wordt ook onderzocht of het hebben van antistoffen ook betekent dat u het virus niet meer kan krijgen, en dat je hier niet meer ziek van kan worden. Mogelijk hebben mensen met milde klachten minder antistoffen, waardoor ze niet volledig beschermd zijn tegen het virus.

Deze test is een antistoffen-test en kan niet worden gebruikt om een actieve infectie aan te tonen. In het begin van de ziekte zijn er vaak nog niet direct antistoffen zichtbaar in het bloed. Bij klachten dient dit te worden uitgevoerd via de GGD of huisarts.

Wij helpen je graag verder.